Imagini necenzurate cu Maria Constantin pe plajă

Publicat: 07/08/2018 | 23:31

Ca foarte multe dintre vedetele de la noi din țară, Maria Constantin a ales să-și petreacă weekend-ul trecut pe litoralul românesc. (Reduceri mari la jocuri PC) Senzuala cântăreață de muzică populară a reușit să încingă atmosfera pe o plajă din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile necenzurate cu ex-soția lui Marcel Toader.(CITEȘTE ȘI: EA ESTE ROMÂNCA NELI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE JASON DERULO!)

Zilele trecute, Maria Constantin a avut o apariție de-a dreptul senzațională pe plaja din Mamaia, acolo unde CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor momente incendiare, care au făcut deliciul reprezentanților sexului tare.

Îmbrăcată cu un costum negru întreg ce-i punea în evidență formele senzuale, ex-soția lui Marcel Toader a reușit să trezească subit interesul bărbaților care se aflau pe plajă.(Oferta speciala playstation

Însoțită de câțiva prieteni, printre care se numărau o ex-consilieră a Elenei Udrea, dar și un tânăr om de afaceri din Buzău, Maria Constantin, care etala o formă de zile mari, a profitat din plin de momentele de relaxare, sub razele arzătoare. (NU RATA, AICI: FRATELE CELEI MAI SEXY MINISTRESE DIN GUVERN, DENUNȚAT DE BUCĂTĂRESE)

La un moment dat, focoasa artistă de muzică populară s-a răcorit în marea învolburată, iar, cum momentul nu putea să treacă neobservat, una dintre prietene s-a oferit să imortalizeze totul cu telefonul mobil. Spre deliciul tuturor, Maria Constantin a pozat ca la o ședință foto, unduindu-și trupul bine alcătuit. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU DANIELA CRUDU & NOUL IUBIT)

Maria Constantin a făcut senzație pe o plajă din Mamaia

Maria Constantin, dezvăluiri despre iubit

Maria Constantin a vorbit recent despre iubitul ei și a dezvăluit cât de mult a avansat relația lor.

“Ne întâlnim, mai gătim împreună, bem vin. Mă ajută în bucătărie. (…). Unii se dădeau bucătari doar în fața camerelor, dar să nu vorbim despre asta. Trecutul e trecut, să vorbim despre prezent. (…). E grijuliu, romantic și îmi place că vorbim foarte mult. Iar asta mă bucură mult, pentru că eu vorbeam mai mult cu mine în oglindă. Nu e brunet, mai facem schimbări, nu mai am mintea de la 16 ani. În momentul de față, nu sunt pregătită să mă căsătoresc. Nu e doctor, nu e stomatolog, nu e avocat. (…)”, a  spus artista.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. S-au despărțit doi ani mai târziu. Artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54 de ani, are cinci mariaje eşuate până în prezent. Din prima căsătorie, blondina are un băiețel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...