Imagini rare cu Andreea Esca și fiica ei, pe plajă. Au mâncat pizza, au citit și…

Publicat: 03/07/2020 | 00:10

CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu cea mai cunoscută și mai apreciată prezentatoare de știri din România și fiica ei, pe plajă. Familia Eram s-a distrat pe cinste pe litoral. Andreea și Alexia au mâncat pizza, au citit și s-au bucurat din plin de vremea frumoasă.

Zilele trecute, Andreea Esca, cea mai cunoscută și mai apreciată prezentatoare de știri din România, s-a relaxat alături de persoanele dragi, pe litoralul românesc. Dacă, în anii precedenți, familia Eram frecventa stațiunea Mamaia, anul acesta a preferat liniștea din sudul litoralului. (VEZI ȘI: MEGA-GALERIE CU ANDREEA ESCA ÎN COSTUM DE BAIE, LA MAMAIA! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL ȘTIRISTEI PRO TV)

Program de relaxare

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Andreea Esca pe o cunoscută plajă din Olimp, acolo unde pare că s-a format noul cartier general al vedetelor.

Familia Eram s-a bucurat din plin de vremea frumoasă, dar și de compania prietenilor. Singura care a profitat de soarele arzător a fost fiica prezentatoarei TV. În timp ce Alexia Eram încerca să capete un bronz perfect, Andreea Esca a ezitat să se afișeze în costumul de baie, preferând să-și țină pielea la adăpost. Ba chiar, la un moment dat, s-a relaxat citind o carte – Suflete de sticlă, de György Gáspár – în care „psihologia științifică și narațiunea se iau de mână, pentru a descoperi o parte din sensul vieții”, potrivit autorului.

Andreea Esca a fost captivată de lectură

La un moment dat, când fetelor li s-a făcut foame, Alexandre Eram, soțul vedetei de la PRO TV, se pare că a fost pe fază și a făcut ca, la masa dintre șezlonguri, să-și facă apariția câteva cutii de pizza, din care s-au servit imediat Andreea Esca, Alexia Eram, dar și prietenii cu care se aflau la plajă. (NU RATA: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! CE ÎNĂLȚIME ARE ANDREEA ESCA DE LA PRO TV – SE NUMĂRĂ PRINTRE CELE MAI SCUNDE VEDETE DE LA NOI)

Imagini rare cu familia Eram la mare

Andreea Esca nu e adepta operațiilor estetice

Prezentatoarea știrilor PRO TV nu a apelat la nicio intervenție estetică, cu toate că în trecut s-a confruntat cu câteva kilograme în plus.

Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o găsiți, să știți că, dacă veți face, daca veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea.

Și bonus: să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca pentru revista Viva!.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.