Imagini tulburătoare cu văduva lui Iurie Darie

Publicat: 23/01/2019 | 23:28

Cu toate că au trecut șase ani de când Iurie Darie a murit, durerea din sufletul Ancăi Pandrea nu s-a stins. Dimpotrivă, pare să fie mult mai accentuată. Văduva actorului refuză parcă să accepte că marele actor nu mai este printre noi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini tulburătoare cu văduva lui Iurie Darie. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL SUPERBINGO” A SPART 10.000 € PE ȘAMPANII ÎNTR-UN CLUB EXCLUSIVIST DIN LONDRA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anca Pandrea pe o stradă din apropierea locuinței sale. Chiar dacă s-au scurs mai bine de șase ani de când marele Iurie Darie s-a dus la ceruri, în urma unor complicații medicale, Anca Pandrea, cea care i-a fost alături în ultimii 26 de ani, nu a trecut nici acum peste lovitura primită. (NU RATA, AICI: HANNELORE DE LA ”INSULA IUBIRII” A RECUNOSCUT CĂ A ”COMIS-O” CU ISPITA ANDI)

Actrița nu vrea să se despartă de imaginea bărbatului pe care l-a iubit enorm nici atunci când merge la cumpărături. Îmbrăcată în haine de doliu, Anca Pandrea pare că se topește pe picioare de dorul actorului. Văduva și-a pus pe șapcă, dar și pe reverul hainei de blană, poze cu ”Iura”, pe care le poartă cu mândrie oriunde se duce.

Anca Pandrea poartă cu mândrie pozele cu „Iura”

Placă comemorativă pentru ”Iura”

În amintirea perpetuă a lui Iurie Darie, actrița a montat pe peretele casei sale și o placă comemorativă. (CITEȘTE ȘI: EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

”Între anii 1986-2012 a locuit și a creat celebrul actor de film, teatru și desenator Iurie Darie. Sufletul, viața și iubirea actriței Anca Pandrea”, sunt cuvintele care stau gravate pe placa de marmură amplasată pe casa de la nr. 12, acolo unde locuiește actrița.

Placa comemorativă a lui Iurie Darie

„N-aș putea să supraviețuiesc…”

„Nu vreau. În clipa în care realizez că nu mai e dispar lângă el. N-aș putea să rezist fără să iau legătura cu el. N-aș putea să supraviețuiesc fără această putere de a comunica cu el”, a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Anca Pandrea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...