Imaginile tristeții! Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, afectată de despărțirea părinților

Publicat: 21/06/2019 | 01:41

În noaptea magică în care Moș Nicolae i-a vizitat pe copiii cuminți, dar și pe cei obraznici, cărora le-a lăsat câte-o nuielușă, Victor Slav i-a îngrijorat pe fani cu o nouă postare. Toate astea s-au petrecut după ce s-a lăsat pradă sentimentelor de dor care l-au încercat… Când au văzut poza făcută publică de prezentator, internauții au comentat c-ar fi una a tristeții și că fiica lui și a Biancăi Drăgușanu ar fi afectată de despărțirea părinților.

Citește și: Ce “pensie alimentară” i-a impus Bianca lui Victor Slav

“O imagine valorează cât 1.000 de cuvinte”, spune un proverb chinezesc și pare că se aplică perfect în situația creată, după ce Victor Slav a urcat pe o rețea de socializare o fotografie cu fiica lui. În imaginea făcută instantaneu, Sofia stă pe o motocicletă de jucărie și arată cu degetul spre Minnie. Când a făcut-o publică, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a scris un mesaj amuzant, însă, unii dintre internauți au comentat dur faptul că mica lui prințesă nu schițează vreun zâmbet…

Citește și: Anda Adam, replică tăioasă pentru Victor Slav: “Dacă el nu mai are verigheta pe deget, eu încă o am”. Cum a reacționat prezentatorul

“Uite…tatiii!!! Am lovit-o pe Minnie!???” este descrierea pusă de Victor Slav la poza de mai jos.

Într-un timp scurt, imaginea a stârnit atât reacții de fericire, cât și unele de tristețe. Una dintre fanele fostului soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că suferă că nu o vede foarte des zâmbind pe mica prințesă Sofia Natalia

“Dulce Sofia Natalia, mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zâmbet pe fața ta, îți doresc ca până crești mare să înveți să fii fericită și veselă”, “Îți seamănă! Minunea ta!”, “Dar mama?”, “ O frumusețe de fetiță!”, “Poza e mai veche, făcută la Călan. Fetița este cu Bianca în București de o lună” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai prezentatorului de la Kanal D.

Citește și: Declarația tranșantă făcută de Denisa Tănase, după ce logodnicul său a fost filmat împreună cu Bianca Drăguşanu: “Nu cred că au motive să se vadă și…”

View this post on Instagram

Uite…tatiii!!! Am lovit-o pe Minnie!🙈😆😂

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi.
Citește și...