Ionuţ de la Exatlon şi adversarul lui de la Gală s-au luat la bătaie înainte de meci! (VIDEO)

Publicat: 08/10/2018 | 17:25

Ionuţ de la Exatlon şi adversarul lui de la Gală s-au luat la bătaie înainte de meci! Ionuţ Sugacevschi, finalistul de la Exatlon sezonul 1, va lupta în această seară într-o Gală la Braşov, meciul său fiind așteptat cu mare nerăbdare de toți pasionații.

Numai că Ionuț Sugacevschi și adversarul său erau deja înfierbântați atunci când s-au prezentat la ”proba cântarului”, așa că nici nu au mai așteptat ora meciului și s-au luat la bătaie. Au fost despărțiți cu mare greutate de cei de la pază și au Aruncat cuvinte grele unul către celălalt. Lupta neoficială putea degenera, iar accidentările nu erau excluse. Însă cei doi ”cocoși” au revenit, în cele din urmă, la sentimente mai bune. Spiritele s-au calmat, meciul oficial având acum o încărcătură suplimentară.

CITEȘTE ȘI: IONUȚ JAGUARUL S-A ÎMPĂCAT CU DUȘMANUL LUI NUMĂRUL 1! ȘI NU ESTE VORBA DESPRE SOȚIA LUI

Cântarul oficial a avut loc ieri într-un mall din oraşul de la poalele Tâmpei, iar Ionuţ a trecut cu brio de proba kilogramelor. Totul se va decide în Gala din această seară.

Ionuţ Sugacevschi a ajuns până în finală la Exatlon-Sezonul 1. Războinicul a reușit să pătrundă în proba finală a show-ului, însă cel care a obţinut trofeul a fost Faimosul Vladimir Drăghia. Acesta din urmă a donat premiul de 100.000 de euro proiectului MagiCAMP.

În acest sezon al Exatlon, Ionuţ Sugacevschi va fi antrenorul Războinicilor. Antrenorul Faimoşilor va fi Giani Kiriţă. Ionuţ Sugacevschi, finalistul de la Exatlon-Sezonul 1, va lupta în această seară într-o Gală la Braşov, meciul său fiind cap de afiş.

CITEȘTE ȘI: IONUȚ „JAGUARUL” ESTE HOTĂRÂT SĂ DIVORȚEZE DE SOȚIE: „NU SE MAI POATE VORBI DE O ÎMPĂCARE!”

Citește și...