Iubitul milionar îi cere inelul înapoi fostei MISS România: ”Am plătit pe el 27.000 $!”

Publicat: 26/09/2019 | 23:22

Disputa dintre milionarul turc și fosta Miss România este departe de a se sfârși. Cengiz Şıklaroğlu îi cere inelul înapoi frumoasei de la ”Fermă”. Celebrul afacerist a pus la dispoziția reporterilor D.A.S inclusiv factura care atestă că bijuteria ar fi costat 27.000 de dolari. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații senzaționale. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

După ce, ieri, v-am prezentat mărturisile uluitoare ale celebrului  afacerist turc despre relația pe care a avut-o cu sexoasa de la “Ferma”, astăzi ies la iveală noi detalii picante. Scandalul dintre Ioana Filimon și Cengiz Şıklaroğlu ia amploare. Renumitul afacerist, care în prezent se află în spatele gratiilor, îi cere inelul înapoi Ioanei Filimon. (NU RATA: PEDOFILUL OLANDEZ A AVUT 3 CĂSĂTORII & 2 LOGODNE)

”Mi-a lua banii, dar și un inel extrem de scump. Am discutat cu ea în urmă cu câteva săptămâni și i-am cerut să îmi înapoieze inelul. Am plătit pe el 27.000 de dolari și este un obiect special pentru mine. Banii nu mă interesează, i-am zis acest lucru și Ioanei. Am tratat-o ca pe o prințesă, am iubit-o, dar gata, vreau să pun punct relației. Ioana e o mare mincinoasă”, a declarat  Cengiz Şıklaroğlu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cengiz Şıklaroğlu îi cere inelul înapoi frumoasei de la ”Fermă”

Mai mult decât atât, afaceristul turc a pus la dispoziția reporterilor D.A.S. factura bijuteriei, care atestă că prețiosul inel a costat 27.000 de dolari, o sumă la care mulți dintre români doar visează. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

Bijuteria pe care turcul i-a oferit-o Ioanei Filimon a costat o mică avere

Stenograme uluitoare!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor stenograme de-a dreptul uluitoare. Potrivit surselor D.A.S., categoria A, în urmă cu aproximativ două săptămâni, Ioana Filimon și  Cengiz Şıklaroğlu au purtat o discuție extrem de interesantă. Potrivit stenogramelor, Ioana i-ar fi reprosat turcului că i-a amenințat familia, iar în schimb Cengiz Şıklaroğlu a afirmat că a investit în ea aproximativ 60.000 de dolari. În finalul convorbirii se distinge destul de clar insistența Ioanei. Fosta Miss România îi face declarații de dragoste afaceristului turc și îl și roagă să mai dea o șansă relației lor. (NU RATA: CUM ARATĂ AZI ANDREEA, ”FIȚOASA” CARE L-A ÎNNEBUNIT PE ERNEST LA ”BIG BROTHER”)

Convorbire senzațională între milionarul turc și Ioana Filimon

Fostul iubit al Otiliei Bilionera

Ex-concurenta de la “Ferma” și-ar fi început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente. (NU RATA: AU APĂRUT IMAGINI INTERZISE MINORILOR CU O VEDETĂ DE LA KANAL D)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)