Au apărut imagini interzise minorilor cu o vedetă de la Kanal D! EXCLUSIV

Publicat: 25/09/2019 | 08:47

În ultima perioadă, domeniul videochatului a luat mare amploare în țara noastră. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că din ce în ce mai multe tinere sunt atrase de câștigurile substanțiale, obținute într-un timp extrem de scurt. Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul uneia dintre cele mai populare concurente de la ”Puterea Dragostei”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale, +18, în care vedeta de la Kanal D ”prestează” în fața calculatorului. Atenție, imagini nerecomandate cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV, ACUZAT DE VIOLENȚE, CONSUM DE ALCOOL ȘI… )

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat in posesia unor imagini uluitoare, care o au în prim-plan pe una dintre cele mai controversate concurente din renumitul reality-show de la Kanal D ”Puterea Dragostei”. (NU RATA: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA A PIERDUT ”PARTAJUL” PE AVERE CU EX-UL. MIZA: 7 APARTAMENTE!)

Un show de zile mari

Sexoasa șatenă, care, recent, a reușit să bage zâzanie între doi dintre masculii ce s-au perindat prin casa de la ”Puterea Dragostei și care, în timpul show-ului TV, i-a furat mințile tânărului Iancu Sterp, se pare că a fost atrasă de mirajul câștigurilor din domeniul videochatului.

După cum se poate observa în imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, vedeta de la Kanal D este total lipsită de inhibiții și de orice fel de prejudecăți. Controversata concurentă de la ”Puterea Dragostei” a oferit în fața camerelor de filmat un show de zile mari, care pare desprins din filmele pentru adulți și nu are nevoie de prea multe comentarii.

Pentru a incita publicul de pe site-urile din domeniu și, evident, pentru a-și spori încasările, tânăra nu se dă în lături de la nimic. Posesoarea unui fizic de invidiat, șatena știe cum să își pună în evidență atuurile pentru a atrage cât mai mulți ”cotizanți”. (NU RATA: CELEBRA ATLETĂ DIN ROMÂNIA ÎȘI VINDE GARDEROBA PE FACEBOOK)

Vedeta de la Kanal D, show XXX în fața camerei de filmat

O videochatistă a donat 22.000 $ unor case de copii!

Alexandra B. este o videochatistă de 22 de ani din București, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat premiul pentru „Cel mai bun model de videochat al anului 2018”. Câștigă lunar 30.000$ și a șocat o lume întreagă prin gestul pe care l-a făcut. În două săptămâni lucrate, Alexandra a încasat nici mai mult nici mai puțin de 22.000$, pe care a ales să îi doneze integral unor case de copii din București. (NU RATA: GESTUL HALUCINANT FĂCUT DE UN BĂRBAT DIN BRAŞOV NESATISFĂCUT LA MASAJ EROTIC)

„Mă îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă îngrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. Eu provin dintr-o familie modestă și întotdeauna am avut instinctul ăsta de a-i ajuta pe alții cu orice. Nu-mi place să vorbesc despre faptele bune pe care le fac și nu voiam să apară nicăieri faptul că am donat acești bani unor case de copii.

Am făcut-o pentru că așa am simțit, am s-o mai fac și îi îndemn pe toți să o facă. Măcar o dată pe lună, să facă un gest frumos. Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea”, a scris Alexandra pe contul său personal de Facebook.

Apelul către umanitate făcut de către Alexandra a ajuns până peste hotare, așa că mulți dintre cei cu care modelul socializează zilnic au donat împreună cu ea pentru casele de copii din Capitală.(CITEȘTE ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...