Anchetatorii s-au îngrozit când au ascultat-o pe copila abuzată de președintele T.A.T.A.: ”Timp de trei ani violul a fost o rutină!”

Autor: M.B.
Publicat: 30/09/2019 | 23:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii înfiorătoare din ancheta care îl vizează pe şeful Asociaţiei TATA, Bogdan Drăghici, acuzat că și-ar fi violat, în mod repetat, fiica vitregă. Potrivit unor documente exclusive, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care a luat contact cu dosarul bărbatului a fost îngrozit de probele prezentate de procuror. (VEZI ȘI: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

De altfel, magistratul a luat faţă de Bogdan Drăghici cea mai dură dintre măsurile preventive prevăzute de legislaţia penală aflată în vigoare, cea a arestului preventiv pentru 30 de zile. Motivele au fost clare, dar detaliile şochează, aşa cum se arată în document.

Abuzul devenise ceva normal

Bogdan Drăghici poza într-un tată exemplar

Potrivit actelor de la dosar, copila ar fi fost violată de la vârsta de 10 ani până la vârsta de 13 ani, în mod repetat, de către Bogdan Drăghici. Violurile s-ar fi succedat atât de des încât copila nici nu mai putea declara în faţa camerei de filmat, la audieri, amănunte precise sau indicatori de loc, timp şi decor.

Pentru micuţă, la fel ca şi pentru Drăghici, abuzul devenise ceva normal, încât nu a mai distins momentele în care el s-a petrecut.

„Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.  (CITEȘTE AICI: CE A MĂRTURISIT ÎN INSTANȚĂ EX-SOȚIA PREȘEDINTELUI T.A.T.A.)

„Minora este traumatizată, ruşinată, plânge…”

În altă ordine de idei, se mai arată în document, „este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute”.

Magistratul care l-a trimis după gratii pe Bogdan Drăghici este de-a dreptul indignat de atitudinea bărbatului, despre care arată că şi-ar fi făcut o rutină din a-şi viola şi abuza sexual copila.

„Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină…”, se mai arată în documentele citate.

Ce a urmărit magistratul

Unul dintre gândurile magistratului a zburat la faptul că Drăghici mai are în îngrijire alte două fete, fapte precum cele pentru care este cercetat putând să se petreacă şi asupra lor. (NU RATA: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”

Prin arestarea şefului TATA, magistratul a vrut să se asigură că celelalte copile nu riscă să păţească ce a păţit şi prima victimă a bărbatului.

„În prezent, inculpatul se ocupă de creşterea şi educarea minorelor (…) şi (…) care în mod evident se află în acelaşi pericol în care s-a aflat şi (…) până în anul 2016, şi cărora li s-ar putea întâmpla aceleaşi lucruri”, se arată în actul de la dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...