Juniorul unui patron din fotbal și-a făcut numărul “tradițional” la LOFT Mamaia. A dat 15.000 de lei doar pe șampanii Armand de Brignac

Publicat: 25/08/2020 | 23:40

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a făcut spectacol pe litoralul românesc, dovedind că distracția supraviețuiește pandemiei! Adrian Mititelu Jr. s-a întrecut în „aroganțe” în cluburile de fițe din Mamaia. Împreună cu prietenii săi, a spart o mică avere pe băuturi fine. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Ca multe alte nume din lumea bună, Adrian Mititelu Jr, fiul patronului de la FC U Craiova 1948, și-a petrecut sfârșitul de săptămână pe litoral. Alături de câțiva prieteni, „vedeta” din Bănie a descins în cluburile de fițe din Mamaia, unde și-a făcut ”fenta” și a avut parte de distracție la cote înalte. (CITEȘTE ȘI: “PUȘTOAICA LUI BOTE” ȘI MILIONARUL PLĂTITOR I-AU DAT ”FATALA” LA NUBA UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI COPII AI ROMÂNIEI)

Șampanii cu artificii pentru fiul lui Mititelu Jr.

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Adrian Mititelu Jr. în unul dintre cele mai căutate cluburi de pe litoralul românesc, LOFT Mamaia, acolo unde a ales să petreacă cu „brigada”. Din câte se pare, fiul patronului de la FC U Craiova a fost pus pe fapte mari. După ce și-a făcut încălzirea cu câteva sticle de vin nobil, Mititelu Jr. a dat „decisiva” cu șase șampanii Armand de Brignac, aduse într-un mare stil, cu alai de artificii la masa petrecăreților.

„Aroganța” de la LOFT n-a fost deloc ieftină. Pentru pachetul „calificat” de șampanie, fiul patronului de la FC U Craiova a scos din buzunar aproximativ 15.000 de lei. (NU RATA: ”LOGODNICA” LUI BOTE S-A CUPLAT CU JUNIORUL UNUI CONTROVERSAT MILIONAR DIN FOTBAL!)

Adrian Mititelu Jr. a „spart” 15.000 de lei numai pe șampanie fină la LOFT

Mititelu Jr., spectacol la NUBA, vara trecută

Adrian Mititelu Jr. nu este deloc străin de cluburile celebre. Vara trecută a făcut spectacol la NUBA, cu puține zile înainte de a împlini 21 de ani! Nu a fost deloc zgârcit la consumație. El și prietenii săi au savurat pe îndelete șampanie, vodcă și vin.  Însă cu măsură! Nu au deranjat pe absolut nimeni și s-au bucurat de timpul petrecut în club. Așa cum era de așteptat, fiul boss-ului de la FC U Craiova a fost în centrul atenției. S-a întreținut cu amicii săi și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

La un moment dat, la masa lui Adrian Mititelu Jr. și-au făcut apariția zece sticle cu șampanie Moet, aduse cu artificii și urmate de tradiționalul „La mulți ani!”. Imediat, tânărul a scos telefonul și a filmat întrega scenă. A dorit să aibă o amintire și să le arate rudelor și prietenilor care nu i-au putut fi alături la NUBA ce distracție pe cinste au ratat.

Mititelu Jr, senzație pe litoral

 A ”marcat” la fosta lui Bote

La sfârșitul anului trecut, Adrian Mititelu Jr., renumit pentru afinitatea pe care o are pentru reprezentantele sexului frumos, a mai bifat un ”trofeu”. Fiul afaceristului din Craiova s-a cuplat pentru scurt timp cu fosta logodnică a lui Cătălin Botezatu. Monica Hill și Adrian Mititelu Jr. au petrecut vacanța de iarnă într-o renumită stațiune montană din Bulgaria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.