Jurnalista Cristina Herea s-a căsătorit! Nașii au fost Remus și Diana Truică, iar Gabriela Firea a oficiat cununia civilă

Publicat: 16/07/2020 | 10:15

Cristina Herea, prezentatoarea de știri a postului România TV a făcut pasul cel mare miercuri, 15 iulie. Blondina a spus „DA” în fața ofițerului stării civile, iar martorii care au susținut mirii au fost Remus Truică și soția sa, Diana.

Gabriela Firea a oficiat cununia civilă a prezentatoarei de la România TV. Evenimentul a avut loc la Primăria Capitalei, iar totul a descurs discret, fără alai, doar cu cu cei mai apropiați oameni prezenți.

Deși totul a fost simplu și delicat, știrista Cristina Herea a radiat de fericire în ziua sa cea mare. Ea scris pe contul de socializare: ”Da, iubitule… până la sfârșitul lumii!”, în dreptul imaginilor cu proaspătul ei soț.Jurnalista a publicat mai multe fotografii, pe Instagram, de la eveniment.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru îi „înţeapă” pe rivalii de la Pro TV după ce Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus: „Habar n-am care…”

Remus Truică și soția sa Diana au fost fericiți să devină părinți spirituali ai celor doi tineri. Nașii au purtat ținute elegante și stilate în ziua marelui eveniment.

CITEȘTE ȘI: Ce o oprește pe Mihaela Rădulescu să ajungă în fața altarului? Previziunile pe care Carmen Harra le-a făcut despre relația vedetei cu Felix Baumgartner