Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit numele bebelușului. Micul prinț are trei prenume

Publicat: 27/04/2018 | 13:24

Astăzi, la patru zile de la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului regal, Palatul Kensington a anunțat care este numele ales pentru cel mai mic prinț al Ducesei și Ducelui de Cambridge. Cu toții au fost uimiți să afle că bebelușul poartă trei prenume, iar unul dintre ele este la fel ca al Prințului Charles.

Citește și: Trucurile la care Kate Middleton apelează pentru un ten impecabil! Masca facială cu…

Oficialii de la Palatul Kensington au făcut anunțul mult așteptat prin intermediul unui comunicat.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton și prințul William nu au întârziat anunțarea numelui bebelușului regal

„Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să vi-l prezinte pe Prințul Louis Arthur Charles Cambridge. Bebelușul va fi cunoscut drept Alteța Sa Regală, Prințul Louis de Cambridge”, se arată în comunicat. Vestea a fost dată și pe pagina oficială de Twitter.

Citește și: 5 reguli ciudate pe care Kate Middleton trebuie să le urmeze când naște. Ducesa de Cambridge a încălcat deja una dintre ele

Fratele mai mic al rințul George și al Prințesei Charlotte este al cincilea în linia de succesiune la tron.

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când a aflat că sora ei, Pippa, este însărcinată

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu aproape 7 ani

Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William. Cei doi au făcut nunta pe 29 aprilie 2011.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle! Cum se înțeleg, de fapt, cele două

Soția Prințului William a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape cinci ani. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României) şi cântărea 3,800 kilograme. Kate Middleton l-a adus pe lume pe primul ei copil pe cale naturală, după 11 ore de travaliu, la spitalul Saint Mary din Paddington, vestul Londrei.

Cel de-al doilea copil al cuplului regal, Prințesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William a cântărit 3,300 kilograme.

Al treilea copil al Prinţului William şi al Ducesei de Cambridge s-a nascut pe 23 aprilie 2018. Prințul Louis Arthur Charles Cambridge a venit pe lume la ora 10:01 GMT şi a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme.

Prinţul Louis de Cambridge, asa cum va fi cunoscut publicului, este cel de-al şaselea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi ocupă locul al cincilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după prinţul moştenitor Charles, tatăl lui – Prinţul William – şi cei doi fraţi mai mari ai lui – Prinţul George, în vârstă de patru ani, şi Prinţesa Charlotte, în vârstă de doi ani.

Citește și...