La nici o lună de la cununie, Ilie Năstase & soția se plictisesc în doi!

Publicat: 09/05/2019 | 23:20

Luna de miere este, prin definiție, plină de momente pasionale, iar soții își acordă unul altuia întreaga atenție, bucurându-se de toate deliciile unei iubiri împărtășite. (Cel mai bine platit job din București) Dacă se spune, totuși, că dragostea trece prin stomac, la fel de bine se poate argumenta și că soții încep să se obișnuiască unul cu celălalt, uneori mai devreme, alteori mai târziu, iar momentele ”pătimașe” tind să se rărească pe măsură ce timpul se scurge. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe proaspăt însurățeii Ioana și Ilie Năstase la o terasă, iar imaginile obținute sunt elocvente în ceea ce privește o zi absolut normală din viața de cuplu a acestora. (VEZI ȘI: ILIE NĂSTASE ȘI IOANA S-AU CĂSĂTORIT! IMAGINI DE LA EVENIMENT)

Ilie Năstase a ales să facă, din nou, un mare pas conjugal, după opt ani de mariaj cu Brigitte Năstase. A cunoscut-o pe Ioana Simion, iar frumoasa brunetă i-a furat inima fostului mare tenismen al României. S-au afișat împreună din ce în ce mai des, apoi s-au căsătorit și toată lumea a fost de părere că Ilie și Ioana au descoperit fericirea, unul în brațele celuilalt. Însă n-a trecut nici o lună de la cununie și fericitul cuplu a fost surprins de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, într-o ipostază neașteptată.

E drept că Ilie și Ioana sunt amândoi pe terasa respectivă, numai că par a confirma zicala care spune: ”În doi poți fi mai singur ca niciodată”(Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Ioana Simion butonează telefonul, Ilie Năstase savurează o bere

A fost o vreme potrivită pentru o ”ieșire” la terasă, alături de persoana iubită și, bineînțeles, de o bere rece. Ioana și Ilie Năstase nu și-au refuzat această plăcere nevinovată, însă comunicarea dintre ei, din câte se poate observa, pare a avea de suferit. Soția este foarte atentă la telefonul personal, în timp ce, din când în când, privește undeva, ”departe”. Fostul mare tenimen preferă să-și savureze berea, fără a dori, neapărat, să converseze cu sufletul-pereche. Privirea Ioanei poate da naștere unor interpretări diverse, nu neapărat laudative, la adresa soțului, în timp ce Ilie Năstase duce la gură paharul cu bere și savurează licoarea rece împreună cu… propriile gânduri. (NU RATA: ILIE NĂSTASE I-A BĂGAT MÂNA ÎNTRE PICIOARE IUBITEI LUI GERARD DEPARDIEU, DE FAȚĂ CU ACESTA! CE S-A ÎNTAMPLAT DUPĂ…)

Există și momente în care Ioana trimite către Ilie Năstase priviri sugestive, oarecum dezaprobatoare, însă soțul păstrează o atitudine distantă. În ultimă instanță, o plictiseală în doi este mai bună decât una pe care ți-o petreci de unul singur. Și, cine știe, poate că, de fapt, soții și-au spus că nu au intrat zilele în sac și au tot timpul să discute altă dată.

Ioana a aruncat o privire sugestivă către Ilie Năstase

Ilie Năstase, înainte de nunta cu Ioana Simion: ”Nu există niciun inel de 15 000 de euro!”

Înainte de a se căsători cu Ioana, au existat zvonuri conform cărora fostul mare tenismen i-ar fi dăruit Ioanei un inel de 15.000 de euro. Numai că acesta a ținut să lămurească lucrurile.

„Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştiu cine bagă zvonurile astea neadevărate. (VEZI ȘI AICI: BRIGITTE, DESPRE PARTIDELE DE AMOR CU ILIE NĂSTASE: “ÎNTR-O NOAPTE AM FĂCUT-O DE 7 ORI”)

(…) Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţim bine amândoi, ne decidem să o facem”, a declarat Ilie Năstase la Agenția Vip.

Anul trecut, Ilie Năstase și Ioana Simion au fost împreună în Italia

Ilie Năstase și Ioana Simion au petrecut câteva zile de vis în Italia. E drept, au revenit în România cu o cursă low cost, însă, când a fost vorba despre Ioana, fostul tenismen nu s-a uitat la bani. Și asta pentru că, la sosirea în aeroport, cei doi aveau mâinile pline cu trolere și pungi cu cadouri scumpe pe care focoasa brunetă le-a primit.

Ilie Năstase și-a răsfățat partenera nu doar cu vacanța, ci și cu daruri de mii de euro. Ioana Simion l-a lăsat pe bodyguardul care i-a aşteptat la aeroport să se ocupe de bagaje, iar acestea abia au încăput în portbagajul bolidului lui Ilie Năstase. (NU RATA: BRIGITTE A SPUS TOTUL DESPRE IUBITA LUI ILIE NĂSTASE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...