La numai 22 de ani, învârte o mega-afacere & conduce o mașină de 200.000 €!

Publicat: 12/02/2019 | 22:58

La doar 22 de ani, o tânără femeie de afaceri din Cluj-Napoca ar putea spune că este varianta cea mai bună, din viața reală, a prinţesei războinice Xena. O adevărată luptătoare! Este căsătorită, are un copil, afaceri de milioane şi maşini-unicat. Piesa ei de rezistenţă: o super-limuzină în valoare de 200.000 de euro, care ar face invidioşi mulţi milionari din oraş! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în premieră cu ”puștoaica-minune” a imobiliarelor din Cluj. (VEZI ȘI: ”PRINȚESICA” UNUIA DIN CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A PRIMIT CADOU UN FERRARI LA MAJORAT, DAR S-A ABONAT LA… TAXI)

Bianca Vodă nu este încă un nume cu rezonanţă în lumea afacerilor, dar, cu siguranţă, se află pe drumul cel bun. Împreună cu soţul ei, Adrian, s-a gândit să investească în imobiliare. Și bine au făcut.

În momentul de faţă au construit trei ansambluri rezidenţiale, două în Cluj, iar celălalt în Mureş, de pe urma cărora fac foarte mulţi bani. Am putea spune că soţii Vodă sunt o raritate pentru zilele noastre. La o vârstă relativ fragedă, au construit nu doar o afacere de succes, ci şi o familie la fel de frumoasă.

Bianca și Adrian, un cuplu de maxim succes

I-a dus soțului, la birou, o pizza cu… maioneză

Au un copil împreună şi se iubesc la fel de mult ca-n prima zi. De exemplu, pe Bianca am întâlnit-o într-o zi normală de lucru, în timp ce mergea la biroul soţului, pentru a-i duce, la prânz, o pizza. Asta da dragoste! (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA)

Acum nu ştim ce preferințe are soţul ei când vine vorba de mâncare, dar Bianca i-a dus, pe lângă pizza, şi un… tub cu maioneză. Dar gusturile nu se discută!

Bianca știe ce îi place soțului ei: pizza și… maioneză

Revenind la „Xena” noastră, nu vă imaginaţi că, pe lângă toate aceste lucruri pământeşti pe care le face, nu are şi ea preferințele ei. Care nu sunt deloc ieftine.

Bianca a luat faţa multor milionari din Cluj cu maşina pe care şi-a cumpărat-o: un Mercedes în valoare de 200.000 de euro, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vi-l prezintă în exclusivitate! Pentru câte sacrificii a făcut, la cei 22 de ani, îl merită, probabil, cu prisosință. (VEZI ȘI: MILIONARUL CU 3 FERRARI-URI, LA CUMPĂRĂTURI)

Bianca și prietena ei au venit să-i aducă o pizza lui Adrian

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...