Logodnicul Flaviei Mihășan, mărturisire-bombă la petrecerea de botez a micuțului Carol: „Al doilea copil…”

Publicat: 23/09/2019 | 12:49

A fost sărbătoare în familia fostei asistente TV Flavia Mihășan – Marius Moldovan: micuțul Carol a fost creștinat și a avut două perechi de nași. La petrecerea care a urmat după Taina Botezului, logodnicul vedetei a făcut o mărturisire-bombă, după ce a fost provocat de Horia Brenciu. Mai mult, momentul a fost filmat de juratul de la “Vocea României”.

Citește și: Fiica lui Adrian Minune, desființată după apariția de la Vocea României. Reacția Adrianei Simionescu

Logodnicul Flaviei Mihășan, mărturisire-bombă la petrecerea de botez a lui Carol

La scurt timp după ce a fost adus tortul micuțului Carol la petrecerea de după botezul său, Horia Brenciu i-a făcut o propunere senzațională lui Marius Moldovan. În timp ce îl înregistra pe el și frumoasa Flavia Mihășan, care își ținea fiul în brațe, cântărețul l-a provocat să dea vestea potrivit căreia ar fi pregătiți să devină din nou părinți.

Citește și: Flavia Mihăşan, vedeta de la Antena 1, a dat jos 8 kg! Cum arată în costum de baie, după ce a născut

“Aș vrea să zâmbești și să spui: «Suntem pregătiți pentru al doilea!»”, a spus cu zâmbetul până la urechi Horia Brenciu.

“Suntem pregătiți pentru al doilea”, a mărturisit Marius Moldovan după ce s-a conformat la indicațiile juratului de la “Vocea României”.

“Bravo”, a reacționat amuzat artistul. Desigur, și invitații au râs copios, în frunte cu tinerii părinți, după cum puteți observa în imaginile de mai jos, dar și în cele din galeria foto a articolului.

Fiul Flaviei Mihășan și al lui Marius Moldovan a fost creștinat ieri, 22 septembrie © Instagram Stories
Fiul Flaviei Mihășan și al lui Marius Moldovan a fost creștinat ieri, 22 septembrie © Instagram Stories

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au un fiu împreună

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Fosta asistentă TV de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019, iar ea a fost cea care a dezvăluit cum arată inelul de logodnă. Ei au devenit părinți pentru prima dată la mijlocul lunii iunie 2019.

Logodnicul Flaviei Mihășan este actor, fotomodel şi dansator profesionist; el a participat în 2017 la “Românii au talent” împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.