Acasă » Cancan » Lovitură năucitoare pentru Cumpănașu! Judecătorii l-au obligat să…

Lovitură năucitoare pentru Cumpănașu! Judecătorii l-au obligat să…

De: Cristian Lisandru 26/11/2019 | 23:10

Alexandru Cumpănașu a intrat, în forță, în atenția opiniei publice după arestarea lui Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, care a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu – nepoata lui Cumpănașu – și pe Luiza Melencu. Unchiul Alexandrei a fost, de la bun început, un factor ”vocal” în anchetă, considerând că adolescenta putea fi salvată dacă polițiștii interveneau în timp util și fiind de părere că Dincă nu a fost un ”lup singuratic”, ci parte integrantă a unui angrenaj infracțional complex, specializat în trafic de carne vie. Ulterior, Alexandru Cumpănașu a anunțat, public, că va candida la Președinția României, ceea ce s-a și întâmplat, numai că numărul de voturi obținut în primul tur al alegerilor a fost unul foarte mic. Ca și cum acest eșec nu ar fi fost de ajuns, Alexandru Cumpănașu este și bun de plată, în momentul de față, după ce a pierdut un proces, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: NOI DETALII DESPRE AVEREA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU! ADEVĂRUL DESPRE IMOBILELE PE CARE LE DEȚINE)

Cauza respectivă – acțiune în răspundere delictuală – s-a judecat încă din anul 2017, Alexandru Cumpănașu fiind acționat în instanță fiindcă… a inundat apartamentul unei avocate. Mai mult, conform informațiilor apărute în media, apartamentul ar fi fost luat de Cumpănașu de la RAAPPS – adică de la Protocolul de Stat – deși n-a fost demnitar al statului român și nu ar fi avut dreptul la o astfel de locuință. (VEZI ȘI AICI: DIN PĂCATE, E ADEVĂRAT: ALEXANDRA ESTE MOARTĂ. CHIAR ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A FĂCUT ANUNȚUL)

”S-au rupt tavanele din cauza apei”

Avocata care l-a dat în judecată pe Cumpănașu susține că a fost vorba despre o inundație de proporții în imobil, tavanele rupându-se din cauza apei. Erau tavane false de rigips care acopereau instalațiile electrice. Reclamanta a susținut că Alexandru Cumpănașu s-a oferit, ”la început”, să-i repare aparatura electronică. Dar scenariul s-a desfășurat altfel, Cumpănașu plătindu-i doar unele bunuri la preț… de second-hand. Nu s-ar fi îndeplinit, de altfel, nici promisiunea că tot el îi va repara avocatei și apartamentul. În consecință, după ce au trecut 20 de zile, avocata l-a dat în judecată și a câștigat la fond. (NU RATA: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU ȘI-A LANSAT CLIPUL OFICIAL DE CAMPANIE. MATERIALUL VIDEO ESTE BAZAT PE CAZUL CARACAL)

„Domnul Cumpănașu are apartament deasupra biroului meu. Al lui e situat la etajul 3, al meu – evident – la 2. Într-o sâmbătă din luna august a anului 2017, m-a inundat foarte puternic. Acum, apartamentul său e închiriat unei case de avocatură.

Inițial, m-am văzut cu avocații lui – asta pentru că el își trimite întotdeauna șoferul, nu vine el. S-au rupt efectiv tavanele din cauza apei. Tavanele din rigips, unde erau amplasate instalațiile electrice. La început, el a fost de acord să-mi repare aparatura electronică. Dar nu s-a întâmplat întru totul.

Eu aveam aparatură profesională, nu era foarte nouă, dar erau calculatoare Apple destul de scumpe. Mi-a plătit unele bunuri la preț de second hand. Apoi a zis, prin avocați, că în două săptămâni îmi va repara și apartamentul. Nu s-a întâmplat. M-a lăsat baltă. Așa că am apelat la o clauză din convenție: dacă în termen de 20 de zile nu-mi va repara apartamentul, îl voi da în judecată. Am procedat astfel. Am câștigat la fond. Apelul se judecă la sfârșitul acestei luni”, a mărturisit avocata respectivă, citată de ziaristii.com. (VEZI ȘI: DETALIUL ÎNSPĂIMÂNTĂTOR OBSERVAT DE TELESPECTATORI IERI LA ANTENA 1, ÎN TIMP CE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU ERA LA ACCES DIRECT)

Alexandru Cumpănașu este bun de plată

În luna martie a acestui an, instanța a decis, într-o primă fază, că unchiul Alexandrei Măceșanu este bun de plată. ”Obligă pârâtul (n.red. – Alexandru Cumpănașu) să plătească reclamantei suma de 34.094 lei, reprezentând despăgubiri, la care se va adăuga dobânda legală calculată de la data de 16.09.2017 și până la data achitării debitului, precum și suma de 1.628 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Sectorului 3 București. Pronunțată astăzi, 13.03.2019, prin punerea soluției la dispoziția părților”. (NU RATA: CINE ESTE, DE FAPT, ALEXANDRU CUMPĂNAŞU! ŞTIREA DESPRE CARE VA VORBI AZI TOATĂ ROMÂNIA)

Firește, Alexandru Cumpănașu a făcut apel, încercând să convingă instanța că dreptatea este de partea sa. Numai că, pe data de 22 noiembrie, ora 08:30, a primit ”lovitura de grație”. Instanța i-a respins apelurile, considerându-le ”nefondate”.

Cumpănașu poate face recurs, în termen de 30 de zile, însă, în cazul în care decizia nu îi va fi favorabilă, va trebui să scoată din buzunar sumele cerute de instanță – 34.094 + dobânda legală din 16.09.2017 și, bineînțeles, cheltuielile de judecată stabilite de instanță. Totuși, trebuie să ținem cont de faptul că Alexandru Cumpănașu nu o duce chiar rău din punct de vedere financiar, așa că plata acestor sume nu va însemna un dezastru pentru el și familie. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A CLACAT! A PLÂNS ÎN DIRECT: ”SUNT LA CAPĂTUL PUTERILOR!”)

Alexandru Cumpănașu este bun de plată

Unchiul Alexandrei Măceșanu are o avere de toată frumusețea

Alexandru Cumpănașu s-a căsătorit – în 2018 – cu Simona Baltag, care ar fi fost consiliera a trei premieri PSD, printre care și Viorica Dăncilă. În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a fostului premier pentru a deveni, apoi, secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), organizație condusă chiar de soțul său. Alexandru Cumpănașu – candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2019 – este tată a trei copii proveniți dintr-o relație anterioară, Emma, Dana și Petruț. (CITEȘTE ȘI: SECRETUL RUȘINOS PE CARE ÎL ASCUNDE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU! S-A AFLAT DUPĂ CE ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA PENTRU PREZIDENȚIALE)

”Am trei copii și îi iubesc foarte mult. Eu nu vorbesc despre viața personală. Pentru mine, ei sunt totul, dar astăzi fac o excepție. De când au apărut, s-au schimbat prioritățile. Piramida s-a inversat, adică copiii mei sunt pe primul loc și îmi schimbă viața în fiecare zi”, spunea Alexandru Cumpănașu cu mai mult timp în urmă.

Unchiul Alexandrei Măceșanu are și o avere de toată frumusețea. Se poate lăuda cu un venit lunar de 19.000 de euro, în timp ce al soției sale ar fi de 10.000 de euro. Conform informațiilor din declarația de avere, veniturile sale și ale partenerei de viață provin, în principal, din bani publici. Alexandru Cumpănașu și-a anunțat în declarația de interese și apartenența la Marea Lojă Națională. (VEZI ȘI AICI: IATĂ CUM ARATĂ VILA CU DOUĂ ETAJE A LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU)

Alexandru Cumpănașu și soția: ”Eu nu vorbesc despre viața personală”

Alexandru Cumpănașu a candidat la alegerile prezidențiale 2019

Deși a fost acuzat, în repetate rânduri, că și-a făcut imagine profitând de cazul ”Caracal”, Alexandru Cumpănașu a declarat că nu este nimic adevărat și că a devenit ”ținta” unei campanii denigratoare. A reușit să strângă numărul de semnături necesare pentru a fi înscris în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni și a făcut parte dintre cei 14 candidați care s-au luptat în primul tur al alegerilor. (NU RATA: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A FĂCUT ANUNȚUL CU LACRIMI ÎN OCHI! CE L-A ANUNȚAT SOȚIA LUI: „DA, VOM…”)

Alexandru Cumpănașu nu a reușit să obțină, însă, decât 141.316 voturi, conform rezultatelor finale publicate de Biroul Electoral Central. Candidatul la fotoliul de președinte a găsit, ulterior, și o explicație pentru eșecul său, transformându-l într-o… victorie personală.

„Rezultatul este foarte bun, printre cele mai bune rezultate obţinute la prezidenţiale de un independent în ultimii 30 de ani”, a declarat Alexandru Cumpănașu, conform digi24.ro, acuzând – pe de altă parte – ”o campanie de denigrare dură” împotriva sa.  „Rezultatul, per total, era previzibil, românii nu sunt suficient de maturi să voteze pentru o cauză, am avut din nou vot negativ, cei care au votat Iohannis au votat împotriva lui Dăncilă, iar cei care au votat cu Dăncilă au votat împotriva lui Iohannis. Va mai trece ceva timp până să avem vot pozitiv şi nu negativ”, a mai declarat unchiul Alexandrei Măceșanu. (CITEȘTE ȘI: VEDETA TV CARE I-A ÎMPRUMUTAT BANI LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU ȘI APOI A FOST CONCEDIATĂ)

A câștigat alegerile la Dobrosloveni

Totuși, Alexandru Cumpănaşu a reuşit câștige încrederea locuitorilor din Dobrosloveni – Olt, localitatea natală a nepoatei sale, Alexandra Măceşanu, fata despre care Gheorghe Dincă a declarat că a răpit-o și a sechestrat-o, iar apoi a ucis-o şi i-a incinerat trupul într-un cuptor improvizat aflat în curtea ”Casei groazei” din Caracal. (VEZI ȘI AICI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. CINE ESTE ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI)

Unchiul Alexandrei Măceșanu a obținut 527 de voturi în Dobrosloveni. Pe locul doi s-a plasat candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu 424 de voturi, în timp ce preşedintele Klaus Iohannis a obţinut 261 de voturi. Alexandru Cumpănașu a reuşit un scor destul de bun şi în municipiul Caracal, primind 1.025 de voturi. (CITEȘTE ȘI: IPOSTAZA REVOLTĂTOARE ÎN CARE A FOST FOTOGRAFIAT ALEXANDRU CUMPĂNAȘU CHIAR ÎN ZIUA ÎN CARE ALEXANDRA MĂCEȘANU AR FI ÎMPLINIT 16 ANI)

Alexandru Cumpănașu a obținut 527 de voturi în Dobrosloveni

”Am promis o campanie transparentă, v-am promis că voi duce, cu determinare și curaj, această luptă până la capăt. I-am promis familiei mele că voi afla adevărul despre Alexandra. Este datoria mea să devoalez rețelele mafiote și clanurile politice care și-au dat mâna să mă blocheze.

Dar acești mafioți nu mă blochează doar pe mine, ci blochează însăși scoaterea la lumină a ADEVĂRULUI. Blochează accesul poporului la dovezile despre modul în care a fost vândută țara noastră, de la fabricile mari, la întreprinderile mici, de la pământul românesc, până la viitorul acestei țări: copiii noștri!! Pentru mine nu există loc de dubii, sau de pași înapoi, pentru mine există doar interesele poporului român, care m-a mandatat și m-a girat, prin susținerea publică, să lupt pentru ei, pentru România tăcută, România abuzată de acest stat mafiot, care tranzacționează sufletele și drepturile oamenilor. Pe 10 noiembrie e care pe care, ORI NOI, ORI EI!” – a fost mesajul de campanie electorală a lui Alexandru Cumpănașu. (NU RATA: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, NEGRU DE FURIE DUPĂ CE S-A SCRIS CĂ A MURIT: “NU MĂ LAS INTIMIDAT! CINE ESTE CRETINUL CARE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au invadat Pământul
Cea mai mare minciună din istorie. Ziua în care oamenii au crezut că extratereștrii au...
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
×