Mario Fresh a primit cadou un Ferrari înainte să plece la “Exatlon”!? Andreea Esca tocmai a aflat

Publicat: 26/01/2019 | 10:30

“Mario Fresh a primit cadou un Ferrari înainte să plece la «Exatlon»?” – este întrebarea care se află pe buzele fanilor artistului. Totul se întâmplă la câteva săptămâni după ce iubitul Alexiei Eram s-a lăsat fotografiat lângă un Ferrari roșu ca focul. Un astfel de bolid costă aproape 300.000 de euro. Andreea Esca a aflat de curând aceste zvonuri.

Citește și: Andreea Esca, filmată în timp ce a făcut un gest interzis după ce a plecat de la antrenament

Mario Fresh a primit cadou un Ferrari înainte să plece la “Exatlon”!? Andreea Esca tocmai a aflat

“Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a stârnit multă vâlvă, după ce “a scăpat” pe Internet o poză fîcută cu câteva zile înainte să plece “Exatlon”, sezonul 3. În imagine, Mario Fresh apare în timp ce se sprijină ușor pe capota unui superb Ferrari roșu, care avea ușile deschise. Acest detaliu i-a făcut pe mulți să creadă că “ginerele” Andreei Esca a primit cadou minunatul bolid.

Citește și: Exatlon România, sezonul 3. Ce a facut ”Faimosul” Mario Fresh cu primii bani câștigați din muzică: ”Am fost o familie modestă…”

În timp ce unii dintre susținători l-au întrebat dacă a primit în dar acea bijuterie pe patru roți, alții au presupus că modelul este un Ferrari 599 GTO, al cărui preţ este de 250.000–300.000 de euro. Totuși, nu este exclus ca Mario Fresh să fi primit cadou maşina de la părinţii săi. Tatăl cântărețului este un afacerist de succes şi un mare amator de autoturisme. De altfel, omul de afaceri are în garaj un Plymouth Prowler, maşină care s-a fabricat în doar 11.000 de exemplare în toată lumea, titrează wowbiz.ro.

“Ai primit-o cadou?…Nu te prinde rău nici culoarea nici masina…S-o stăpâneşti sănătos!”, i-a scris unul dintre fani.

Citește și: Mario Fresh a vorbit despre partidele de amor cu Alexia: „Dacă vorbim de virgini…”

Raluca, sora lui Mario Fresh, a primit de ziua ei un Ferrari de la părinți

Și… totuși, nu ar fi exclus ca Mario Fresh să fi primit de la părinții lui în dar un astfel de bolid înainte să plece la competiția care se filmează în Republica Dominicană.  În vara lui 2014, ei i-au cumpărat fiicei lor un Mercedes de ziua sa care avea pusă o plăcuţă de înmatriculare festivă, pe care scria “RALUCA” cu litere roz. “Ea e Mercedesa meaaaaa!!!! Frumoasaa mea!” este mesajul scris atunci de Raluca, sora lui Mario Fresh.

Mario Fresh trăiește o poveste de dragoste alături de fiica Andreei Esca de peste 2 ani

Artistul Mario Fresh este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz. Mario Fresh are o relaţie de iubire cu Alexia Eram, fata Andreei Esca. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste pe 30 iulie 2016.