Măsuri disperate! Mihai Albu a ajuns să-și vândă pantofii pe rețelele de socializare: „Supraviețuirea este pe principiul care pe care”

Publicat: 07/07/2020 | 16:33
Măsuri disperate! Mihai Albu a ajuns să-și vândă pantofii pe rețelele de socializare: „Supraviețuirea este pe principiul care pe care”

Designerul de încălțăminte, Mihai Albu, a ajuns la măsuri disperate în vreme de coronavirus. Criza l-a întâmpinat mult prea devreme pe creator, însă acesta nu s-a dezis deloc să găsească soluții pentru a-și vinde frumoasele creații.

Mihai Albu a anunțat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Facebook că zilnic va publica imagini cu pantofi la prețuri accesibile. Designerul a menționat la sfârșitul mesajului și de ce a recurs la acest gest „extrem”.

„De astazi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la preturi accesibile…o singura pereche, o singura marime…cele interesate pot lasa DM sau comentariu. Perechea din foto este masura 39, este din piele intoarsa si are toc de 10 cm. Pretul 399 lei (se pare ca mult promisele fonduri europene de ajutor s-au poticnit pe undeva si supravietuirea este pe principiul care pe care ) VÂNDUT!”, a spus Mihai Albu la descrierea unor fotografii cu o pereche de pantofi mov.

CITEȘTE ȘI: Ce reacție a avut George Burcea după apariția imaginilor în care Andreea Bălan se sărută cu noul iubit. “Ca o stripteuză…”

VÂNDUT! De astazi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la preturi accesibile…o singura pereche, o singura…

Publicată de Mihai Albu pe Marţi, 7 iulie 2020

La mai puțin de două ore după ce a văzut că a vândut rapid primul produs publicat, Mihai Albu a mai postat o pereche de pantofi nonconformiști, de culoare auriu.

CITEȘTE ȘI: Să vezi și să nu crezi! În plin scandal cu interlopii, ispita Bianca Pop a fost cerută de nevastă. Viitorul soț e nepotul unui celebru manelist

„Tocmai pentru ca am constatat ca functioneaza metoda, voi dezvalui si cel de-al doilea produs de astazi, o pereche de pantofi escarpen bronz, model “T”, din piele naturala cu textura sarpe, cu toc drept de opt cm. Model unicat, masura 35. Pret 429 lei”, a mai spus designerul.

Tocmai pentru ca am constatat ca functioneaza metoda, voi dezvalui si cel de-al doilea produs de astazi, o pereche de…

Publicată de Mihai Albu pe Marţi, 7 iulie 2020