Mega-scandal în parcarea mall-ului între bodyguarzi și un șmecheraș cu Mercedes: ”Iese rău, fac balamuc… Nu mă agita, tâmpitule!”

Publicat: 27/12/2018 | 23:19

Mega-scandal în parcarea unui mall din Capitală. Un șmecheraș cu Mercedes și bodyguarzii centrului comercial au fost protagoniștii unor momente extrem de tensionate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Totul a pornit de la o mașină parcată ”pe dos”. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-JUDOKA A ”CAZAT-O” LA MUNTE PE TOVARĂȘA LUI ALEX BODI, IAR LOGODNICA LUI A FĂCUT MEGA-SCANDAL! PREȚUL ÎMPĂCĂRII…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unor scene incredibile, în parcarea unui renumit centru comercial din Capitală. Un șmecheraș și mai mulți bodyguarzi și-au aruncat cuvinte grele. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Totul a început după ce șmecherașul cu Mercedes și-a parcat bolidul de lux într-un loc nepermis, iar angajații mall-ului i-au blocat, cu un dispozitiv special, una dintre roţi. Tânărul, care era însoțit de ex-iubitul milionar al lui Beyonce de România, Ami Kaminitz, a luat foc, pur și simplu. Le-a adresat cuvinte dure angajaților centrului comercial, imediat ce și-a văzut ”OZN-ul” captiv în parcarea mall-ului. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!)  Din câte se pare, tovarășul lui Ami Kaminitz nu a vrut să accepte faptul că parcarea în locuri interzise se pedepsește cu blocarea roților. (NU RATA, AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SHOW-UL ”OCHII DIN UMBRĂ” DE LA KANAL D. SOARTA LUI ERNEST A FOST DECISĂ!)

”Tu răspunzi de mașina asta. Iese rău, fac balamuc (…) Nu mă agita, tâmpitule!”, sunt doar câteva din replicile pe care șmecherașul cu Mercedes le-a adresat angajaților, sub privirile oripilate ale lui Ami Kaminitz.

A scăpat neamendat

Dacă, la începutul disputei, tânărul care-l însoțea pe ex-iubitul milionar al lui Beyonce de România părea de neoprit și părea dispus să-și facă dreptate cu orice preț, după doar câteva minute, șmecheraşul a schimbat modul de abordare a discuției și, spre norocul lui, angajații centrului comercial au cedat și i-au ”eliberat” bolidul de lux fără ca acesta să mai plătească amenda. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL ”TĂTIC AL MANELIȘTILOR” A ORBIT ÎN ÎNCHISOARE! AVEM AMĂNUNTE TERIFIANTE…)

Mega-scandal în parcarea mall-ului între bodyguarzi și un șmecheraș cu Mercedes

Ami Kaminitz s-ar fi iubit cu Beyonce de România

În urmă cu aproximat trei ani, presa mondenă relata faptul că Beyonce de România l-ar fi părăsit pe Nicolae Guță pentru Ami Kaminitz, un om de afaceri istraelian stabilit de mai mulți ani în România. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Mădălina a fost văzută în ipostaze tandre într-un club de noapte din Capitală alături de tânărul afacerist.(CITEȘTE ȘI: ȘTIRISTA KANAL D I-A IERTAT „PĂCATELE” LUI CĂTĂLIN CAZACU, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

 

Citește și...