Mesaj unui bărbat pentru domnișoara brunetă din 178: „Bun simț, grijă și respect 0 (barat). Mi-ai strănutat în față”

Publicat: 02/07/2020 | 11:56
Mesaj unui bărbat pentru domnișoara brunetă din 178: „Bun simț, grijă și respect 0 (barat). Mi-ai strănutat în față”

Un bărbat, care locuiește în cartierul bucureștean Militari, a povestit ce i s-a întâmplat într-un autobuz în timp ce se întorcea spre casă.

Mesajul postat de George M pe Facebook i se adresează unei domnișoare care s-a întâmplat să fie în același autubuz cu internautul.

„1 Iulie 2020, ora 22:40 – mesaj pentru domnișoara brunetă din 178 (cea care a coborât la în cartier la stația din fața supermarket-ului Lidl): La ce Doamne, iartă-mă, mai ai mască daca o porți sub bărbie!!??

Mi-ai strănutat direct în față fiind practic la mai puțin de 1 metru!!! Ești iresponsabilă față mine, de ceilalți călători și nu te interesează absolut deloc sănatatea acestora.

Citește și: Amenzi drastice la o cofetărie din Târgoviște, după ce 13 angajați au fost depistați cu COVID-19. Laboratorul a fost închis

Îl doare fix în cot (poate nici acolo) pe Darius/Flavius ăla că tu îl bârfești la telefon mai ceva ca o țață trecută de 80 de ani!!! Tu ești conștientă de ce ai facut?? Iti spune eu: ai avut masca sub bărbie, ai vorbit la telefon și ai strănutat în spațiu închis cu 40 de persoane în jurul tău!! Nici măcar nu ai pus mâna la gură: cu una te țineai de bară și cu alta țineai telefonul unde erai angajată într-o convorbire telefonică importantă.

Degeaba de ferești

Responsabilitate, bun simț, grijă și respect 0 (barat) față de sănătatea si viețile celorlalți (și a celor de acasă care îi așteaptă). Era mai importantă discuția la telefon – pălăvrăgeala/taclale aiurea după o zi de muncă decât noi, „aștia” aka muritorii de rând???

Nu rata: Marcel Vela, vizită cu avertizări riguroase la malul mării: „Vom suspenda autorizațiile de funcționare!”

Degeaba te ferești și te protejezi toată ziua ca mai apoi să-ți apară unul în față și-ți strănută cu stropi. Epidemiologii și autoritățile publice din România vorbesc la pereți!!! Unii nu respectă recomandările făcute de STB împotriva răspândirii COVID-19 (sau mai bine zis pentru ei nici nu există, pentru că ei se consideră mai presus de toți ceilalți)”, a scris George M. pe Facebook.

Imagine de Orna Wachman de la Pixabay