Misterul cadavrului găsit lângă ghena unui bloc din Bacău. Vecinii vorbesc de un blestem…

Publicat: 04/06/2020 | 18:45

Polițiștii criminaliști au un caz greu de rezolvat, după ce un băcăuan de 72 de ani, care era în trecere spre casă, a avut surpriza neplăcută să găsească, joi, cadavrul unui bărbat lângă ghena de gunoi a unui bloc-turn. Din primele cercetări, se pare că ar fi vorba de o crimă, dar e luată în calcul și varianta sinuciderii. Locatarii spun că, în acel bloc, de-a lungul timpului, s-ar mai fi întâmplat și alte tragedii. Nimeni nu le mai știe numărul: să fie cinci sau chiar șase victime.

Cadavrul a fost găsit în jurul prânzului, în spatele unui bloc-turn din zona Cornișa Bistriței, între mașini. Locul a fost imediat înconjurat de oamenii legii și împrejmuit pentru a nu se permite trecerea civililor prin zonă. Singura certitudine e că victima e de sex masculin. (VEZI AICI: Povestea blocului blestemat construit peste un vechi cimitir din Baia Mare)

În cădere, trupul a rupt și cablurile din zonă
În cădere, trupul a rupt și cablurile din zonă

”La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiștii băcăuani au fost sesizați de către un localnic despre faptul că, în dreptul unui imobil de pe Strada Cornișa se află un cadavru. Echipa complexă, formată din polițiști criminaliști, de investigații criminale și de ordine publică a început imediat verificările în acest caz. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.

Vecinii sunt speriați

Dat fiind faptul că și alte persoane și-au pierdut viața în zona respectivă – fie aruncate de la etaj, fie s-au sinucis – vecinii spun că ar exista un blestem. Zona pare liniștită la prima vedere, dar unii au o altă părere. O locatară din zonă povestește că, săptămâna trecută, și-a găsit mașina, abia cumpărată, inscripționată cu spray, fiindu-i adresate mai multe înjurături. A fost nevoie să o revopsească. (NU RATA: Cadavrul criminalului din Bacău a fost găsit, după două săptămâni de căutări)

Locul unde a fost descoperit cadavrul
Locul unde a fost descoperit cadavrul

În plus, proprietara mașinii va trebui să meargă din nou la service, pentru că, de această dată, mașina ei a fost atinsă de victimă, în căderea de la etaj. Pe lângă avarierea mașinii, trupul bărbatului a rupt și instalațiile de cablu înșirate pe lângă bloc.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...