Momente de cumpănă pentru liderul #rezist. Cum l-am fotografiat alături de „cel mai bun prieten”

Publicat: 20/06/2020 | 15:51

Unul dintre cei mai cunoscuți protestatari din România a trecut prin momente de cumpănă. ”Șeful la Proteste”, Cristian Dide, și-a dus ”cel mai bun prieten” de urgență la medic. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Cristian Dide, renumitul protestatar – care a amenințat, în urmă cu ceva timp, că se incendiază chiar în fața Guvernului – la clinica din incinta Facultății de Medicină Veterinară Din București. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN DIDE, LIDERUL #REZIST, SE RELAXEAZĂ PE PLAJA MILIONARILOR)

Din câte se pare, patrupedul celebrului protestatar s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iar stăpânul lui l-a dus de urgență la specialist. După ce ”prietenul necuvântător” a fost consultat de unul dintre doctori, Cristian Dide a mers în curtea interioară și s-a retras într-un loc ferit de soare, unde a așteptat îngândurat verdictul medicilor.

Cristian Dide, cu câinele la veterinar

Membrul fondator al Partidului România Modernă și Demnă părea extrem de îngândurat, iar starea de neliniște pe care o arăta ne-a dus cu gândul că patrupedul său n-ar fi în cea mai bună stare. După mai bine de jumătate de oră, timp în care a butonat de zor telefonul, Cristian Dide s-a îndreptat către farmacia din zonă, de unde se pare că a cumpărat tratamentul pe care medicul i l-a prescris animalului său de companie. (VEZI AICI: ECHIPA #REZIST S-A RĂCORIT PE PLAJA MILIONARILOR DUPĂ “MECIUL” CU MĂLIN BOT)

Cristian Dide, renumitul protestatar, a trecut prin momente de cumpănă

S-a legat cu lanțurile de gardul Guvernului

Cristian Mihai Dide este ”eroul” unui episod halucinant! În 19 iulie 2018, a mers la Guvern cu un bidon de benzină și s-a legat de un gard al Palatului Victoria, amenințând că își dă foc. Acțiunea se petrecea cu aproape o lună înainte de mitingul Diasporei, la care a și luat parte. Jandarmii l-au amendat atunci cu 1.000 de lei. (VEZI ȘI: CINE ESTE DE FAPT OANA LOVIN, PROTESTATARA VIDEOCHATISTĂ?)

Și-a înființat partid

Cristian Dide este membru fondator al unui partid, România Modernă și Demnă. Printre membrii fondatori, în afară de Cristian Mihai Dide, se numără fostul consilier județean constănțean Remus Cristy Baisan și Roxana Ionescu Mirea.

„Sunt membru fondator al Partidului România Modernă și Demnă. Nu a fost inițiativa mea, ci a domnului președinte Cristy Baisan. El a venit cu o propunere interesantă, o platformă nouă, online, pentru administrarea partidului. Am decis să fiu membru fondator pentru că vreau să am răspuns când cineva mă întreabă dacă mă implic în politică sau de ce nu mă implic. În momentul în care partidul va crește, pot spune că am avut și eu un aport.

România Modernă și Demnă este un partid de centru. Este foarte greu de administrat, avem exemplul USR-ului. Sper ca în momentul în care vom crește ca partid, să rămânem uniți, dar nu cred că o competiție ar dăuna, pentru că în mediul politic nu avem competiție… și nici opoziție. În acest partid mai este și Roxana Ionescu. Cristy Baisan este fondatorul și practic cel mai implicat om. Mai este alături de noi și doamna Olimpia Doru, care conduce organizația Pitești”, mărturisea Cristian Mihai Dide.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)