Acasă » Exclusiv » Moștenitorul „Frutti Fresh” se iubește în exil cu o consăteană!

Moștenitorul „Frutti Fresh” se iubește în exil cu o consăteană!

De: Răzvan Scarlat 04/06/2021 | 23:50

Victoraș Micula, moștenitorul imperiului “Frutti Fresh”, se iubește în exil cu o consăteană, pe nume Andreea. Deși urmează un master la o facultate din Cluj-Napoca, frumoasa blondă l-a însoțit la Zurich, Elveția, spre marea satisfacție a  juniorului care – trebuie să recunoaștem – nu are deloc gusturi rele. CANCAN.RO vă prezintă detalii și imagini în exclusivitate.

Pe 27 mai, magistrații orădeni au refuzat emiterea unui mandat de arest preventiv pentru 30 de zile pe numele lui Victoraș Micula. Procurorii au făcut, însă, apel, care se va judeca pe 7 iunie, la Tribunalul Bihor. În tot acest timp, moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” se află la Zurich și așteaptă decizia instanței într-un castel de cinci stele. Nu singur, ci alături de iubita sa, Andreea.

Legătură amoroasă cu o avocată din Oradea

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, “bad-boy” Victoraș Micula s-ar fi așezat la casa lui alături de Andreea, o fostă cucerire din 2016. Tânăra este fiica unui om de afaceri orădean și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, își continuă studiile, visul ei fiind să ajungă o avocată renumită în România și nu numai.

(NU RATA: MOȘTENITORUL IMPERIULUI “FRUTTI FRESH” PETRECE ÎN ELVEȚIA CU „DOM PERIGNON”, DUPĂ CE S-A DAT DREPT POLIȚIST ȘI A FURAT DATE SECRETE ALE MAI)

În prezent, urmează un master – “Dreptul european și național al afacerilor” – la UBB Cluj-Napoca. Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să se mute temporar alături de iubitul ei, Victoraș Micula, în Elveția, la Zurich. Moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” nu pare deloc deranjat că se iubește în exil cu blondina care, la fel ca și el, este originară din Oradea.

Victoraș Micula și Andreea, mai îndrăgostiți ca niciodată

Are o fetiță cu fosta logodnică, dar Andreea nu ar fi deranjată

Din informațiile CANCAN.RO, Andreea și Victoraș au o relație deschisă, bazată pe iubire sinceră. De asemenea, iubita fiului magnatului Viorel Micula nu ar fi deloc deranjată că partenerul ei are o fetiță cu fosta lui logodnică, Ozana. Micuța a venit pe lume în urmă cu doi ani și jumătate. Blonda ar fi ferm convinsă că va avea un viitor alături de cel ale cărui “aroganțe” sunt cunoscute în toată România.

Locuiesc la un hotel de 5 stele din Zurich

Victoraș și Andreea sunt cazați într-un hotel de 5 stele din Zurich, pe nume „The Dolder Grand”. Stabilimentul este deschis într-un castel și are prețuri de cazare care încep de la 2.600 lei (camera single) și pot ajunge până la 26.000 lei (apartamentul) pe noapte. Aici, moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” și iubita lui se relaxează contemplând lacul Zurich, Alpii sau pădurea din apropiere. Hotelul mai este prevăzut și cu un centru SPA cu o suprafață de 4.000 mp. În plus, restaurantul are 2 stele Michelin și servește bucătărie internațională.

Micula Jr. și Andreea locuiesc într-un hotel de lux, la Zurich
sursa foto: booking.com

Victoraș Micula, pasionat de blonde

De-a lungul timpului, Micula Jr. s-a iubit numai cu femei frumoase, de preferință blonde, din lumea bună. Alexandra Ghețe, cumnata milionarului Paul Tatu, și Elena Constantin, cea care a devenit cunoscută după ce s-a cuplat cu afaceristul Irinel Columbeanu, devenind de atunci “blonda lui Iri”, sunt doar două dintre frumusețile cu care a fost cuplat tânărul milionar. Andreea, tot blondă, este iubita actuală.

Moștenitorul unei averi colosale

Victoraș Micula este cunoscut drept mare “consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de CANCAN.RO în timp ce-și achiziționa un telefon de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

În plus, Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase. A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă aproximativ doi ani.

În aceeași zi în care Micula Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, pe Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, “prințișorul” a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui.

Probleme cu legea

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Victoraș Micula ar fi săvârşit un număr de 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, în decursul anului 2019. Acesta ar fi achiziţionat prin persoană interpusă arme letale, muniţie letală pe care le-a şi manevrat şi folosit, în condițiile în care nu deținea niciun permis de port-armă sau autorizaţie în acest sens.

(VEZI AICI: DE CE I-AU CONFISCAT POLIȚIȘTII ARMELE MOȘTENITORULUI IMPERIULUI MICULA)

Totodată, moștenitorul imperiului “Frutti Fresh” mai este acuzat şi la instigare la fals sub semnătură privată – 13 infracţiuni la număr. Victor Micula l-ar determinat pe un prieten de-al său, inculpat în dosar, să înscrie în fals că acesta a cumpărat pe numele lui respectivele arme, când de fapt beneficiarul acestora ar fi fost chiar el. În aceste condiții, procurorii de pe lângă Judecătoria Oradea au cerut un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, solicitare refuzată de magistrați. S-a făcut, însă, apel care se va judeca pe 7 iunie.

Și la începutul acestui an, Parchetul Bihor a cerut eliberarea unui mandat de arestare pe numele lui Victoraș Micula, într-un dosar în care este suspectat că ar fi participat ilegal la o percheziție a poliției și că ar fi intrat în baza de date a MAI fără acord. Și această acțiune a fost respinsă de instanță.

În România, Victoraș Micula are probleme cu legea

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...