Acasă » Cancan » Mr. NoCash Jr și-a oficializat relația cu Ileana Lazariuc! VIDEO + toate detaliile suculente! Există viață și după Madalina Ghenea & Țiriac Jr.

Mr. NoCash Jr și-a oficializat relația cu Ileana Lazariuc! VIDEO + toate detaliile suculente! Există viață și după Madalina Ghenea & Țiriac Jr.

De: Răzvan Scarlat 23/10/2022 | 23:40

Nu mai este un secret pentru nimeni că Matei Stratan este un Don Juan în lumea bună a Capitalei, având, de-a lungul ultimilor ani, relații cu femei una și una. Fiul lui „Mr. Cash” (care mai nou se pare că e Mr. “NoCash”) trăiește, însă, de câteva luni bune, o poveste de dragoste alături de Ileana Lazariuc, ex-soția fiului cunoscutului miliardar Ion Țiriac. Cei doi și-au oficializat relația în weekend, când au fost văzuți pentru prima dată împreună, în public. CANCAN.RO a fost, ca de obicei, la fața locului și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu cuplul anului 2022 în România.

UPDATE: ”Milionăreasa din Primăverii” i-a stricat oficializarea Ilenei Lazariuc cu ”Mr. NoCash jr”. ”Paris Hilton de România” a venit la masa lor, s-a urcat pe el și…

Potrivit surselor CANCAN.RO, Matei Stratan și Ileana Lazariuc sunt împreună de aproape un an. Cea care a insistat pentru discreție a fost ea, care nu a dorit să-și asume de la început legătura amoroasă, fiind la curent cu faptul că afaceristul este un veritabil crai. Ce-i drept, fiul lui „Mr. NoCash” s-a iubit doar cu femei frumoase, Mădălina Ghenea fiind doar una dintre cuceririle lui.

(VEZI AICI: FIUL LUI ”MR. CASH” A TRECUT DE LA MĂDĂLINA GHENEA LA O CELEBRĂ MILIONĂREASĂ DIN PRIMĂVERII! MATEI STRATAN ÎNCEARCĂ SĂ COMBINE CEA MAI ”BOMBĂ” BLONDĂ!)

Că sărim dintr-una într-alta: nu avem dovezi, dar mai mulți din anturajul familiei au confirmat că Ghenea a fost și cu tătăl, dar și ulterior cu fiul, cu care a făcut copilul. Aceeași din jurul lor s-au tot întrebat dacă nu cumva copilul… Dar, repetăm, sunt discuții aprinse fără dovezi ca să poți să afirmi exact. Evident că fum fără foc nu iese, probabil însă simplul dar eroticul fapt că au fost amândoi cu marea actriță de renume internațional a generat discuțiile. Sau nu. 🤷‍♂️. Ce femeie vorba lu’ Biju… Până la urma a zăpacit o Planetă întreagă, nu-i de mirare că a răpus tata și fiul. 💣

Să revenim la Ileana, care a intrat din nou în joc. Ea nu s-a grăbit cu asumarea și a vrut să vadă dacă, într-adevăr, poate să aibă un viitor alături de actualul iubit. Ca orice femeie, mai ales la vârsta ei. Și a considerat că ar merge, de aici probabil și oficializarea de sâmbătă seara.

Matei Stratan și-a sorbit din priviri iubita (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Spriț crocant la oficializarea de la Uanderful!

Timpul le-a arătat amândurora că ar fi făcuți unul pentru celălalt, zic apropiații. Ca o notă a redacției: CANCAN.RO deține informații de o perioadă mai lungă de timp, însă, au existat informații că tipul a mai ieșit și cu alte femei, ceea ce ne-a condus la ideea că a fost doar o aventură cu Ileana și cazul a fost abandonat. Iată însă că lucrurile sunt mai complexe. Și, iată, au decis să își asume relația în public. Ceea ce vom vedea dacă e sau nu de bun augur.

Matei și Ileana, masă corectă la Uanderful (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(CITEȘTE ȘI: CELE MAI NOI IMAGINI CU LILI SANDU ÎNSĂRCINATĂ ÎN 7 LUNI. CUM AM FOTOGRAFIAT-O ALĂTURI DE „SORA” EI, ILEANA LAZARIUC)

Sâmbătă seară, Matei Stratan și Ileana Lazariuc au fost împreună la Uanderful, în Floreasca, unde s-a adunat toată spuma Capitalei. A fost, practic, prima lor ieșire în oraș în calitate de cuplu. La masa lor – așezată central încât să fie văzuți ca lumea, deci intenția lor e clară că au vrut să se știe de ei – s-au mai aflat Lili Sandu, prietenă de-o viață cu actrița, și soțul ei, Silviu Țolu, plus încă patru persoane, prieteni de-ai lor. Totul a început în jurul orelor 22:00.

Matei Stratan a stat tot timpul alături de Ileana Lazariuc (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Bărbații au consumat șpriț, doamnele s-au axat pe cocktail-uri. Zeci

Gașca s-a axat pe stilul asian fusion, acesta fiind specificul localului, masa lor fiind ticsită cu preparate speciale. Ca la zi de sărbătoare. Partea masculină a consumat șpriț, în timp ce doamnele s-au delectat cu cocktail-uri. Niște zeci, ceea ce s-a văzut la plecare, mai ales la distinsele doamne. S-a râs, s-a discutat, dar toți au fost liniștiți, nu a ieșit nimeni în evidență. Matei Stratan a fost tot timpul cu ochii pe Ileana Lazariuc, îi vorbea la ureche, o făcea să râdă (aspect deosebit de important) semn că este îndrăgostit lulea. Sau cel puțin așa pare.

Matei, zâmbitor după distracția de la Uanderful (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(NU RATA: FIUL LUI “MR. CASH” S-A VINDECAT DUPĂ “DIVORȚ”. ȘI-A LUAT PRIETENII ȘI A PLECAT ÎNTR-O VACANȚĂ ÎN…)

Ea crispată, na, lumea cu ochii pe ea, masa în centru. Nimeni nu a dansat. A fost, practic, o socializare și o oficializare ca la carte în cel mai în vogă loc. Nota a fost plătită de Matei Stratan, cu cardul. Ca na, era momentul lui, plus ca probabil soțul lui Lili Sandu pare genul care-și cam uită portofelul acasă. 😂. Răutăcioși ca de obicei. 4.400 de lei l-a costat așadar oficializarea relației cu Ileana Lazariuc pe micul gigolo. Au părăsit locația puțin după miezul nopții, în jurul orelor 00:30. Însă nu pe calm, ci pe mare scandal. De ce și cum, urmează.

Matei și Ileana formau un cuplu de aproximativ un an (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...