Nelu Ploieșteanu, transfigurat de durere în ziua înmormântarii fiului său. Și-a ținut minute bune mâna în zona inimii

Publicat: 26/04/2018 | 13:49

Suferința pierderii unicului fiu l-a transformat total Nelu Ploieșteanu. Îmbrăcat în haine de doliu, cu netuns și nebărbierit, artistul de muzică lăutărească cu greu poate fi recunoscut în ziua în care își conduce fiul pe ultimul drum. În imaginile surprinse de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, se poate observa cum Nelu Ploieșteanu pare că acuză dureri în zona pieptului, pentru că, potrivit martorilor, acesta și-a ținut minute bune mâna stângă în zona inimii.

Citește și: Strigătele durerii unei mame care își îngroapă unicul fiu. Ce a spus soția lui Nelu Ploieșteanu în momentul în care sicriul lui Mihăiță a fost scos din curte

În vârstă de 67 de ani, Nelu Ploieșteanu este pur și simplu transfigurat din cauza durerii pe care o simte după moartea fiului său. Împreună cu soția, Elena Ploieșteanu, cele patru fiice, dar și rude și prieteni, ei îl conduc în aceste momente pe Mihăiță spre locul în care își va dormi somnul de veci. Atât înainte de slujba de înmormântare, cât și după ce cortegiul funerar a plecat de la biserică spre cimitir, artistul a fost văzut ținând mâna în zona inimii. Mulți s-au temut pentru sănătatea acestuia, mai ales că medicii au intervenit de urgență în curtea lăcașului de cult.

Citește și: Mesajul tulburător scris pe coroana adusă de Nelu Ploieșteanu pentru fiul său mort

Medicii i-au acordat primul ajutor unei rude de-ale lui Nelu Ploieșteanu, căreia i s-a făcut rău în timpul slujbei de înmormântare a fiului artistului.

Citește și: Cornelia Catanga și familia ei au adus două coroane pentru fiul lui Nelu Ploieșteanu 

Fiul celebrului artist a încetat din viață pe sâmbătă, 21 aprilie. Mihăiță Ploieșteanu avea 32 de ani, iar în lupta cu boala, el a avut-o alături pe mama lui, Elena, care nu a divorțat niciodată de Nelu Ploieșteanu, ci doar s-au separat ca să-și poată îngriji mai bine singurul băiat. Elena Ploieșteanu și artistul mai au patru fete.

Ultima lună de viață, Mihăiță Ploieșteanu și-a petrecut-o într-un spital din București, unde mama lui l-a vegheat încontinuu.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu suferea de tetrapareză spastică

Vă reamintim că fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar a rămas paralizat în urma unui vaccin. Acesta i-a schimbat nu numai lui destinul, dar și părinților săi, în special, Elenei Ploieșteanu. Soția cunoscutului cântăreț a renunțat la tot ca să îl îngrijească.
Citește și...