Nepoata lui Brânzoi din Las Fierbinți este… mega-model în Los Angeles!

Autor: I.D.
Publicat: 13/11/2019 | 23:40

Toată lumea îl cunoaște pe Brânzoi, din Las Fierbinți, dar puțini știu că actorul, Ion Ionuț Ciocia, pe numele lui adevărat, are o nepoată mega-model, și nu aici, ci în Los Angeles. Mai mult, tânăra a terminat Facultatea de Drept, la București, și chiar a lucrat în domeniu, peste Ocean, în urmă cu câțiva ani. S-a dedicat, însă, modelingului, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile, în exclusivitate.

Actorul Ion Ionuț Ciocia a ajuns celebru grație rolului din Las Fierbinți, unde este cunoscut sub numele de Brânzoi. Din 2012, de când a debutat serialul pe Pro TV, Ciocia îi dă pe telespectatori pe spate cu replicile lui, alături de Celentano, Giani, Bobiță sau Firicel. Daniela, nepoata actorului, face la fel cu fanii ei. Doar că în alt domeniu și la mii de kilometri de România! A trecut pe la multe case de modă, acum defilează pe catwalk pentru NYFW. (CITEȘTE ȘI: BOGĂTAȘUL CU BUGATTI CHIRON DE 4 MIL. € A ÎMPĂCAT-O PE IUBITA OFICIALĂ CU O ”DUZINĂ” DE DOM PERIGNON LA NUBA)

Model, actriță și licențiată în Drept

Daniela Trica a plecat de multișor din România, peste Ocean, iar acum este stabilită în Los Angeles. Unde încântă ochii și culege aplauzele celor pasionați de modă. Și-a ales meseria încă de pe când pășea pe meleagurile țării natale, pentru că din copilărie se întrezărea pentru ea un viitor fulminant ca model. S-a și întâmplat, Daniela fiind aleasă Miss Romania la Miss Euro Global. Frumusețea, senzualitatea și un corp de invidiat au propulsat-o în vârf, unde, de altfel, reușește să se mențină. Cu multă muncă, spun apropiații ei. ”A făcut totul singură, a plecat de jos, a muncit mult, a ajuns aici fără ajutorul nimănui. A realizat totul singură, într-o lume în care competiția este foarte mare. Este un model pentru cine are un vis în viață”, a dezvăluit o apropiată a tinerei.

Daniela este un cunoscut model în Los Angeles

Daniela nu este doar model! Nepoata lui Brânzoi din Las Fierbinți cochetează și cu actoria, reușind câteva roluri în filmele Armenia, My Love sau The Second Coming of Christ. Dar CV-ul super-modelului este departe de a se fi încheiat! Daniela este absolventă a Facultății de Drept  – Universitatea ”Titu Maiorescu”, mai mult, a și lucrat în domeniu o perioadă. Dar pasiunea ei cea mare, modelingul, avea să învingă, astfel că a dat totul pentru o prezență ireproșabilă la fiecare apariție. (NU RATA: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE S-A COMBINAT CU O TATUATĂ PROBLEMATICĂ! FOSTUL IUBIT AL SEXOASEI LE-A TRIMIS ”VORBĂ” DIN PENITENCIAR…)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă și o galerie foto de excepție, în care rolul principal în joacă Daniela, nepoata actorului Ion Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din Las Fierbinți.

”La mulți ani unchiulețule!!! Îți doresc multă sănătate, fericire, tot binele din lume și sper să ne revedem în curând! Cheers” i-a scris Daniela lui Ion Ionuț în dreptul fotografiei

CV Daniela Trica

Daniela a fost pusă pe fapte mare de mică și, se pare, și-a atins multe dintre țintele ei. Iată etapele ”arse” de model în tentativa de a urca în vârful piramidei: (VEZI AICI: CURA DE SLĂBIRE A TRANSFORMAT-O DRAMATIC PE ANA BANICIU! IMAGINI NOI & 100% REALE CU ”FUNDULEȚ”)

Model la NYFW

Model la Metropolitan Fashion Week

Model la Style Fashion Week

Model la Mar-Yana Talent

Model la LA Fashion Week

A fost Miss Romania la Miss Euro Global.

A fost Actress la The Second Coming of Christ (movie).

A fost Actress la Armenia, My Love (movie).

A fost Assistant Manager la Euro Plus International.

A fost former la Miss Bikini World.

A studiat la Facultatea de Drept-Universitatea „Titu Maiorescu”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...