Noi informații despre Gheorghe Dincă! Bărbatul are trei proprietăți la aceeași adresă

Autor: A.N.
Publicat: 15/08/2019 | 20:33
Noi informații despre Gheorghe Dincă! Bărbatul are trei proprietăți la aceeași adresă

Noi informații despre Gheorghe Dincă! Bărbatul are trei proprietăți la aceeași adresă. 

Potrivit antena3.ro, pe numele lui Gheorghe Dincă sunt trei cărți funciare, dar toate au aceeași adresă, Strada Craiovei, numărul 169. În registrul electronic al cadastrului apare criminalul din Caracal cu trei cărți funciare, adică echivalentul a trei proprietăți.

Toate aceste prorpietîți duc la aceeași adresă, Strada Craiovei, numărul 169, județul Olt. Sunt două terenuri și casa construită, care este mai mică la nivel de suprafață decât anexele. Pentru terenuri, soții Dincă s-ar fi judecat cu câteva rude.

Cercetările la ”Casa groazei” din Caracal au continuat și astăzi, iar anchetatorii încearcă să descopere noi probe care să demonstreze activitățile criminale ale lui Gheorghe Dincă. Pe lângă mizeria strânsă în cantități uriașe, specialiștii au descoperit gropi în care au fost aruncate diverse obiecte. Una dintre ipoteze este că Dincă ar fi premeditat transformarea curții sale și a împrejurimilor într-o adevărată groapă de gunoi, tocmai pentru a îngreuna eventuale cercetări.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, cel care asistă la cercetările efectuate în timpul aceste anchete complicate, spune că nu au fost găsite probe care să reliefeze ADN-ul Luizei, cea care a dispărut de 4 luni.

„În prezent nu avem numai probele privind ADN-ul Alexandrei. Nu au fost găsite probe care să arate ADN –ul Luizei. Referitor la faptul că a indicat el să se sape într-o groapă de gunoi, nu știu dacă era o groapă de gunoi sau un loc un de a dus el diverse lucruri. Nu a indicat el. Nici măcar nu este în curtea casei sale, ci în zona corturilor amplasate de anchetatori”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Anchetatorii au observat o porțiune de pământ unde nu creștea vegetația, ceea ce i-a intrigat, motiv pentru care au săpat imediat acolo. Au avut surpriza să constate că Gheorghe Dincă aruncase acolo tot felul de obiecte.

”S-a început să se sape acolo, erau indicii prin faptul că nu creștea vegetație în zonă. Au fost luate cu mâna diverse pietroaie, s-a văzut că vegetația nu creștea. Am avut surpriza ca acolo atunci când s-a săpat să se dea de foarte multe deșeuri. Era o groapă de deșeuri, plastic, cârpe, bucăți de asfalt pe care le-a adunat de undeva și le-a pus acolo”, a declarat Tonel Pop în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...