None, dezvăluiri fără perdea despre iubita lui. Cum se comportă Loredana Chivu în intimitate

Publicat: 24/04/2019 | 11:32

Mădălin None a acceptat invitația de a oferi un interviu despre relația de iubire pe care o are cu Loredana Chivu, ei formând cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Iubitul fostei asistente TV a făcut dezvăluiri fără perdea și din declarațiile lui, mulți dintre fanii lor au înțeles cum se comportă blondina în intimitate și nu numai.

Citește și: Kamara a făcut sex cu una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”. Ce mesaje îi trimitea cântărețul când erau împreună

None, dezvăluiri fără perdea despre iubita lui, Loredana Chivu

Partenerul de viață al Loredanei Chivu a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei și atât el, cât și ea simt că au o legătură foarte specială. Mădălin None a caracterizat-o pe focoasa blondă ca fiind “o femeie care știe ce vrea”, iar din această mărturisire mulți s-au gândit că acest lucru se întâmplă, de fapt, și când sunt singuri în dormitor. Mai mult, fostul concurent de la “Puterea Dragostei” a dezvăluit în cadrul live-ului făcut pe pagina oficială de Facebook Wowbiz că, în cazul în care el s-ar întoarce în emisiune, Loredana Chivu ar intra și ea în show-ul de la Kanal D.

“Este o femeie puternică, o femeie care știe ce vrea, sexy și cu multe calități. Dacă voi reintra în show, ea și-a exprimat dorința și, spun în premieră acest lucru, că va veni după mine. Atât de puternică este legătura noastră”, a mărturisit Mădălin None, fost concurent al emisiunii “Puterea Dragostei”, relatează wowbiz.ro.
None o admiră pe partenera lui de viață, Loredana Chivu, care a reușit multe lucruri în viață bazându-se pe propriile puteri. “Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine. Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea”, a mai spus iubitul blondinei, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Pare banc, dar nu este! Câte clase are, de fapt, Loredana Chivu

Loredana Chivu, fostă asistentă TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupă cu modellingul, iar în urmă cu câțiva ani, făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos. Citește și: Imaginile pe care le vor șterse! Ce făceau Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu în cluburi pentru 300 de lei

Citește și...