Noua iubită a lui Ilie Năstase a învins-o pe Brigitte! I-a arătat “probă de șmecherie”…

Publicat: 08/02/2019 | 23:58

Ioana Simion, bruneta care, de aproape o jumătate de an, a reușit să îl cucerească pe fostul număr 1 ATP, pare să nu țină cont de regulile de circulație. Logodnica lui Ilie Năstase și-a parcat bolidul de lux la “umbra” semaforului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu fostul număr 1 mondial și partenera lui de viață. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Ilie Năstase și Ioana Simion în „cartierul milionarilor” din Capitală. Din câte se pare, atunci când are poftă de ceva dulce, Ioana Simion nu mai ține cont de regulile de circulație. Din comoditate sau pentru că, pur și simplu, nu a găsit un loc de parcare, partenera de viață a lui Ilie Năstase și-a lăsat bolidul de lux, un Mercedes GLE, în plină stradă, chiar lângă un semafor. Din câte se pare, noua iubită a lui Nasty a întrecut-o la capitolul ”șmecherie” pe Brigitte, “fosta” celebrului tenismen, care era renumită pentru  aroganțele sale. (NU RATA, AICI: BRIGITTE & CREAM VOR INTRA ÎN DUEL LA FERMĂ, IAR NOI DEZVĂLUIM ÎN PREMIERĂ CINE VA FI… ELIMINATĂ!)

Ioana Simion, mega-aroganță, în Dorobanți

După ce a parcat mașina ”pe dos”,  Ioana Simion, s-a îndreptat cu pași repezi, însoțită de Ilie Năstase, spre una dintre cofetăriile renumite din zona Dorobanți. Imediat ce au pășit pe trotuar, ca un adevărat cavaler, Nasty și-a luat iubita de mână și a condus-o spre localul în care Ioana își dorea să ajungă cât mai repede. (NU RATA, AICI: ÎI ACUZĂ PE POLIȚIȘTI CĂ I-AU VIOLAT DOMICILIU ȘI L-AU MALTRATAT)

Ioana Simion și Ilie Năstase, gesturi tandre

Și-a tatuat numele Ioanei

Ilie Năstase și-a tatuat pe mână numele iubitei sale, Ioana: “Mi-am făcut un tatuaj. E foarte fin. Am intrat într-un salon, când am fost la un prieten, la Monaco. Şi Ioana mi-a promis că îşi va face unul. Aşa simt, că ea este ultima mea iubire, pentru că nu mai este timp de alte 2-3. Este ultima. Când a venit pentru prima dată la Bucureşti, căci locuiește la Constanța, i-am spus asta”, a dezvăluit Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...