Noua iubită a lui Victor Slav i-a devorat, rând pe rând, pe foștii Biancăi Drăgușanu!

Publicat: 04/01/2019 | 21:55

Victor Slav a început Noul An cu dreptul. S-a cuplat cu o super-bunăciune, cu care a dat o fugă în Budapesta, după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a relatat AICI.  Acum au apărut detalii incendiare despre noua cucerire a prezentatorului TV. ”Bombardiera de la Bamboo” are un CV amoros mai voluminos decât DEX-ul. Raluca i-a „devorat”, rând pe rând, pe foștii… Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: MÂNA DREAPTĂ” A FOSTULUI PRIM-MINISTRU L-A FĂCUT DE RUȘINE ÎN ULTIMUL HAL PE GIGI BECALI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul savuroase din trecutul ”Bombardierei de la Bamboo”, așa cum este cunoscută în lumea bună din Capitală noua iubită a prezentatorului de la Kanal D. Raluca, sexy-bruneta cu care Victor Slav a petrecut în noaptea dintre ani și cu care ulterior a ales să plece într-un minunat sejur în Budapesta, are un CV amoros impresionant, la doar 27 de anișori. (NU RATA, AICI: CINE I-A ”NĂȘIT” PE VICTOR SLAV & NOUA IUBITĂ)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, de-a lungul anilor, fabuloasa Raluca i-a „devorat”, rând pe rând, pe foștii Biancăi Drăgușanu. Până să ajungă iubita Victor Slav, sexoasa brunetă l-a ”bifat” pe Tristan Tate, relație ce a fost dezvăluită, în exclusivitate, AICI, de site-ul nr.1 din România, dar și pe fostul star de la Dinamo și FCSB, Adrian Cristea, fotbalistul cu care, în trecut, Bianca Drăgușanu a avut o escapadă. Din câte se pare, cei trei foști iubiți ai Biancăi Drăgușanu sunt doar capetele de listă din CV-ul ”Bombardierei de la Bamboo”. Potrivit surselor noastre, de-a lungul ”carierei”, focoasa Raluca s-a iubit cu câțiva afaceriști din România, ea trecând în revistă numai bărbați cu influență și foarte potenți din punct de vedere financiar. (NU RATA, AICI: A PĂRĂSIT-O PE ”BOMBARDIERA DE LA BAMBOO” PENTRU MIA DE LA TOYOTA!)

Noua iubită a lui Victor Slav, ”Bombardiera de la Bamboo”, i-a „devorat”, rând pe rând, pe foștii Biancăi Drăgușanu!

Cine este ”Bombardiera de la Bamboo”?

Noua iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București, după care s-a agajat pe același post în renumitul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumită casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA, AICI: CUM AU FOST FILAȚI BOGĂTAȘII ROMÂNIEI ÎN ”PARADISUL MILIARDARILOR” DE LA MONACO)

”Bombardiera de la Bamboo” are un CV amoros mai voluminos decât DEX-ul

”Bombardiera de la Bamboo” ar fi încercat să se împace cu fostul iubit, după relația eșuată cu Tristan Tate

După ce s-a despărțit de milionarul englez, Raluca ar fi făcut tot posibilul să reia povestea de dragoste cu fostul iubit, Bogdan Mihalcea, potrivit surselor noastre. Acesta, însă, nici nu ar fi vrut să audă de împăcare. I-ar fi transmis ”Bombardierei de la Bamboo” că este cazul să-și continue viața și să uite de trecutul comun pe care l-au avut. Astfel că, într-un interval scurt de timp, bruneta a ajuns să rateze două legături. Cea mai serioasă ar fi fost, totuși, cu Bogdan Mihalcea. Pentru că Raluca ar fi reprezentat pentru Tristan Tate doar un moft de moment. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, “SECHESTRAT” DE REVELION ÎNTR-UN CLUB DIN CARTIERUL MILIONARILOR… ”REGELE” A CÂNTAT SUB TEROARE PENTRU CLANUL CARAN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)