Nu ai fi zis! Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Câți lei costă

Publicat: 20/07/2019 | 01:58
La scurt timp după ce s-a aflat câți lei primește în fiecare lună Alexia Eram de la mama ei, Andreea Esca, a ieșit la iveală un alt amănunt neașteptat din viața frumoasei tinere. Este vorba despre telefonul mobil pe care și l-a cumpărat relativ de curând și pentru care a plătit o sumă considerabilă. Smartphone-ul a fost folosit pentru prima ședință foto a fiicei prezentatoarei TV din Paris.

Citește și:  În ce condiții locuiește fiica Andreei Esca în Anglia! Alexia Eram le-a arătat fanilor ei căminul în care stă

Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Câți lei costă

În vârstă de 19 ani, Alexia Eram are un Huawei P30 Pro care costă în unele magazine 4.299 de lei. Fiica Andreei Esca a fost la lansarea smartphone-ului, care a avut loc în Paris la începutul primăverii. Ulterior, ea a făcut un vlog pe canalul său de YouTube, unde a dezvăluit care sunt caracteristicile care îi plac cel mai mult.

“Am putut să experimentez un nou telefon genial, chiar genial. Face niște poze absolut superbe, zici că sunt făcute cu aparatul foto și are niște moduri geniale: Night Mode, Portrait Mode, face culorile mai intense, este absolut, absolut genial. (…). Eu îl am așa, pe alb… e un alb crimatic să spunem așa. (…)”, a spus Alexia Eram în vlogul pe care l-a făcut în timpul celor trei zile cât a stat în Paris și pe care îl puteți urmări după ce dați click pe vide0-ul de mai jos.

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, în ipostaze tandre pe străzile din Londra: ”Doamne, ce norocoasă ești!”

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.