Oficial, este accidentat, dar… Fotbalistul lui Gigi Becali a fugit cu o bunăciune la munte!

Autor: I.D.
Publicat: 09/10/2019 | 23:02

Cruntă a fost pentru Dragoș Nedelcu acea zi de 25 iulie, pe care nu o va uita ușor. S-a accidentat grav, în partida cu Alashkert! Verdictul: entorsă de genunchi cu întindere de ligamente! Și, de atunci, fotbalistul a ”ars” mai multe etape, tratament, recuperare și tot ce trebuie pentru revenirea lui grabnică pe teren. Dar, până când, oficial, va da din nou cu piciorul în minge, Dragoș și-a permis o escapadă la munte, alături de o blondă atrăgătoare. Poate că patronul FCSB nu va fi chiar încântat când va afla, dar… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile cu ultima „achiziție” a mijlocașului venit la echipa lui Gigi Becali de la Viitorul lui Hagi.

Nu e deloc greșit dacă spunem: ”Oficial, este accidentat, dar…” Altfel, Dragoș Nedelcu joacă perfect în altă zonă, la înălțime chiar! Nu singur, ci alături de o tânără superbă. Fotbalistul a trecut de perioada de recuperare, iar de ceva timp se antrenează cu echipa și ar fi chiar gata să intre pe teren la următorul meci al FCSB-ului. Însă, pentru că deja va intra în programul încărcat al trupei lui Vintilă, Dragoș și-a permis o ieșire, poate un ultim respiro prelungit. (CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JUCĂTOR AL FCSB-ULUI, “ÎNLĂNȚUIT” ÎN PARCAREA DE LA LOFT MAMAIA DE O BLONDĂ INSISTENTĂ)

 

Dragoș și blondina s-au pozat în același loc, dar separat

S-au pozat în același decor, dar separat!

Și tânăra nu mai e bruneta Flavia, fata care apărea într-un videoclip al celebrului manelist Florin Salam. Alături de Dragoș, la munte, este o superbă blondină, de care fotbalistul s-ar fi îndrăgostit deja. Cei doi ar fi petrecut clipe minunate la munte, unde și-au făcut, unul altuia, poze. Se pare că relația vor s-o țină, deocamdată, la secret. Asta pentru că, deși fotografiile sunt realizate în același decor, ei nu apar împreună. (NU RATA: LOGODNICA UNUI FOTBALIST TITULAR DE LA FCSB A FILMAT PENTRU FLORIN SALAM!)

Nedelcu și-a ”aruncat” pe contul de socializare o poză în care apare pe balconul unei impresionante clădiri, iar în spate se vede superbul peisaj de toamnă. La fel, ea! Rămâne de văzut când vor decide cei doi să ”oficializeze” relația.

Dragoș Nedelcu, accidentat grav, a ratat convocarea lui Contra

Dragoș Nedelcu s-a accidentat în meciul cu Alashkert, de pe 25 iulie, când FCSB spera să ajungă în grupe, iar diagnosticul medicilor a fost cât se poate de rău pentru fotbalist. A fost vorba despre o entorsă de genunchi cu întinderea ligamentelor. Adică, out de pe teren cel puțin trei luni! Internaționalul avea să rateze și convocările lui Cosmin Contra din luna septembrie, pentru meciurile cu Spania și Malta. (VEZI AICI: FOTBALISTUL FAVORIT A LUI GIGI BECALI A PUS OCHII PE BERNADETTE DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”)

Cu răbdare, dar și cu multă suferință, Dragoș Nedelcu a trecut peste probleme și este aproape de a reveni pe gazon. Mijlocașul de 22 de ani efectuează deja antrenamentele cu echipa, după o pauză de peste două luni. Astfel, ar putea fi chiar folosit de Bogdan Vintilă la următorul meci al FCSB-ului, cu Chindia Târgoviște, de pe 20 octombrie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...