Partenera de plimbări romantice a lui Adrian Titieni este logodită și…

Publicat: 04/06/2020 | 23:10

CANCAN.RO a aflat detalii exclusive ale celei mai recente „povești” din lumea celebrităților. Lovitură de teatru în cazul brunetei care l-a “sedus” pe rivalul lui Alexandru Papadopol. Partenera de plimbări romantice a lui Adrian Titieni este implicată într-o relație extrem de serioasă.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini unice legate de viața sentimentală a frumoasei actrițe Jassmine Glodeanu. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, frumoasa brunetă care l-a „fermecat” pe renumitul actor din serialul ”Vlad” este implicată într-o relație foarte serioasă. De câțiva ani, Jassmine Glodeanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr blogger, care oferă cursuri online de dezvoltare personală și nu numai.

Din câte se pare, cei doi și-au ținut povestea de dragoste ”la secret”, dar n-au ezitat să se afișeze în mediul virtual atunci când s-au bucurat de locurile minunate din vacanțe. Cu toate că ar urma să facă ”marele pas” și să spună un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, sexoasa actriță pare să nu refuze plimbările romantice din parc, alături de celebrul actor. (NU RATA: GHINIOANELE SE ȚIN LANȚ DE EL! ADRIAN TITIENI, DAT ÎN JUDECATĂ DE PROPRIA FIICĂ, LA SCURT TIMP DE CÂND ALEXANDRU PAPADOPOL I-A „SUFLAT” NEVASTA)

Jassmine Glodeanu alături de iubitul ei

Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu s-au plimbat romantic prin parc

Recent, Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu au profitat de vremea însorită, iar o plimbare prin parc a însemnat, firește, nu numai o relaxare ”în doi”, ci și prilejul pentru discuții în timpul cărora celebrul actor s-a dovedit a fi plin de vervă. Elegant, îmbrăcat sobru, Adrian Titieni i-a vorbit Jassminei Glodeanu în timp ce ”perechea” străbătea aleile parcului, iar frumoasa brunetă l-a ascultat cu atenție, zâmbitoare.

Adrian Titieni s-a declarat, de-a lungul timpului, un ”căutător” și un om dispus ”să descopere lucruri importante” în ”experiența trecătoare numită viață”. Iar alături de Jassmine Glodeanu a părut decis să dea și o… culoare sentimentală tuturor căutărilor sale.

Plimbarea romantică prin parcul Herăstrău a fost, pentru Adrian și Jassmine, o adevărată încântare, iar starea de bine se putea citi pe chipurile lor. Chiar și atunci când nu și-au vorbit, bucurându-se de aerul curat, de liniște și de farmecul naturii înverzite, cei doi au oferit imaginea unor romantici incurabili, chiar dacă au lipsit gesturile tandre. (NU RATA: ADRIAN TITIENI A RUPT TĂCEREA DUPĂ DIVORȚ! CE A SPUS VEDETA PRO TV DESPRE ADRIANA IRIMESCU, FOSTA SOȚIE: „NU ESTE…”)

”Experiența mea ca actriță de teatru, film și televiziune m-a ajutat să înțeleg că în Voce se ascunde puterea mesajului. Puterea mesajului este dată de emoție, viziune, de starea ta interioară. De multe ori este mai valoros cum spui decât ceea ce spui. Cuvintele transmit mesajul, vocea transmite ce ai în interiorul tău”, spune Jassmine Glodeanu.

Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu, plimbare romantică prin Herăstrău
Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu, plimbare romantică prin Herăstrău

Adrian Titieni, după divorțul de Adriana: ”Nu este relevant în ce relație am rămas cu fosta soție”

“Am trecut printr-o despărțire, dar sunt bine. Nu este relevant în ce relație am rămas cu fosta soție. Copiii sunt importanți. Ei își văd de viața lor, eu de a mea”, a spus Adrian Titieni potrivit click.ro. Îndrăgitul actor din serialul “Vlad” a dezvăluit și ce își dorește pentru acest an. “Sănătate, e un bun comun, dar până la urmă îmi doresc foarte tare să îi responsabilizez pe propriii mei copii să înţeleagă că au o viaţă înainte şi că realmente responsabilitatea face parte, într-un fel sau altul, din instrumentele necesare cu care păşeşti în viaţă. Să-şi câştige puţină autonomie, de asemenea, capacitatea de a înţelege lumea în care trăiesc pentru că asta îi ajută să fie eficienţi şi împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea. Îmi doresc pace interioară”, mărturisea Adrian Titieni.

Actorul Adrian Titieni ar fi fost foarte afectat de imaginile în care Adriana Irimescu se săruta cu Alexandru Papadopol, cu atât mai mult cu cât relația dintre el și ”Papi” era una excelentă. (VEZI ȘI AICI: ADRIANA ȘI ADRIAN TITIENI AU DIVORȚAT!?! SEMNELE CARE ARATĂ CĂ CEI DOI S-AU SEPARAT ÎNAINTE CA ACTRIȚA SĂ FIE POZATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU ALEXANDRU PAPADOPOL)

“Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta însă este dărâmat”, au declarat surse din anturajul actorului, la vremea respectivă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...