L-am filmat pe Adrian Titieni, la o plimbare romantică alături de…

Publicat: 31/05/2020 | 23:49

Există viață și după divorț, iar actorul Adrian Titieni face parte din categoria celor care – chiar dacă despărțirea de Adriana Irimescu a fost un șoc sentimental indiscutabil și un adevărat ”duș rece” – merg mai departe și par să încerce să își refacă viața. CANCAN.RO l-a întâlnit pe îndrăgitul actor din serialul ”Vlad” în timpul unei plimbări romantice, prin parcul Herăstrău, alături de frumoasa actriță Jassmine Glodeanu, iar imaginile prezentate în exclusivitate vorbesc de la sine. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN TITIENI, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA FOSTEI SOȚII, ADRIANA IRIMESCU, CU ALEXANDRU PAPADOPOL. CE LE-A TRANSMIS CELOR DOI)

Jassmine Glodeanu este actriță și trainer de comunicare și dicție, iar interacțiunea cu actorul premiat la Cannes a avut ca punct de pornire un interviu pe care l-a acordat acesta la începutul acestei luni. De atunci, Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu par a-și fi descoperit un ”numitor comun”, iar cei care îi cunosc sunt de părere că… dragostea plutește în aer, chiar dacă, deocamdată, relația dintre cei doi nu este asumată public.  (VEZI ȘI AICI: E OFICIAL! ADRIANA IRIMESCU ȘI ADRIAN TITIENI AU DIVORȚAT ÎN SECRET. CÂND S-A PRODUS, DE FAPT, SEPARAREA)

S-au plimbat prin Herăstrău, iar Jassmine l-a ascultat cu atenție

Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu au profitat de vremea însorită, iar o plimbare prin parc a a însemnat, firește, nu numai o relaxare ”în doi”, ci și prilejul pentru discuții în timpul cărora celebrul actor s-a dovedit a fi plin de vervă. Elegant, îmbrăcat sobru, Adrian Titieni i-a vorbit Jassminei Glodeanu în timp ce ”perechea” străbătea aleile parcului, iar frumoasa brunetă l-a ascultat cu atenție, zâmbitoare.

Adrian Titieni s-a declarat, de-a lungul timpului, un ”căutător” și un om dispus ”să descopere lucruri importante” în ”experiența trecătoare numită viață”. Iar alături de Jassmine Glodeanu pare mai decis ca niciodată să dea și o… culoare sentimentală tuturor căutărilor sale. (NU RATA: CUM I-A “FURAT” PAPI SOȚIA MENTORULUI SĂU)

Actorul Adrian Titieni s-a plimbat prin Herăstrău în compania frumoasei Jassmine Glodeanu

Plimbarea romantică prin parcul Herăstrău a fost, pentru Adrian și Jassmine, o adevărată încântare, iar starea de bine se putea citi pe chipurile lor. Chiar și atunci când nu și-au vorbit, bucurându-se de aerul curat, de liniște și de farmecul naturii înverzite, cei doi au oferit imaginea unor romantici incurabili, chiar dacă au lipsit gesturile tandre.

”Experiența mea ca actriță de teatru, film și televiziune m-a ajutat să înțeleg că în Voce se ascunde puterea mesajului. Puterea mesajului este dată de emoție, viziune, de starea ta interioară. De multe ori este mai valoros cum spui decât ceea ce spui. Cuvintele transmit mesajul, vocea transmite ce ai în interiorul tău”, spune Jassmine Glodeanu. (VEZI ȘI AICI: UN MARE ACTOR SE GÂNDEȘTE LA CĂLUGĂRIE! ”S-AR PUTEA SĂ SE PRODUCĂ O RETRAGERE”)

Există viață și după divorț

Nu a fost o plimbare foarte lungă, dar Adrian Titieni și Jassmine Glodeanu au gustat din plin minutele de relaxare în doi. Ulterior, cuplul s-a îndreptat către parcarea unde îi aștepta mașina actorului, apoi a plecat către zona parcului Cișmigiu, acolo unde frumoasa brunetă a coborât, iar Adrian Titieni și-a continuat drumul către casă. (CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! ADRIANA IRIMESCU ȘI ADRIAN TITIENI AU DIVORȚAT ÎN SECRET. CÂND S-A PRODUS, DE FAPT, SEPARAREA)

Au plecat împreună, cu mașina actorului

Un sărut care l-a ”distrus” pe celebrul actor

Actorul Adrian Titieni a fost foarte afectat de imaginile în care Adriana Irimescu se săruta cu Alexandru Papadopol, cu atât mai mult cu cât relația dintre el și ”Papi” era una excelentă. (VEZI ȘI AICI: ADRIANA ȘI ADRIAN TITIENI AU DIVORȚAT!?! SEMNELE CARE ARATĂ CĂ CEI DOI S-AU SEPARAT ÎNAINTE CA ACTRIȚA SĂ FIE POZATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU ALEXANDRU PAPADOPOL)

“Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta însă este dărâmat”, au mai declarat surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au fost căsătoriți timp de 20 de ani. Actorul s-ar fi cufundat în muncă pentru a uita de mariajul eșuat, iar când prietenii l-au sunat și i-au spus că: “fosta ta nevastă se pupă cu Papadopol în faţa blocului”, el s-ar fi gândit mai mult la copiii săi și la ruşinea că toți cei din breaslă vor vorbi despre această poveste. (CITEȘTE ȘI: CE TRANSFORMARE ȘOCANTĂ! CUM ARATĂ ACUM DAN BORDEIANU, LA 12 ANI DE LA DESPĂRȚIREA DE ADELA POPESCU)

Adrian Titieni, după divorțul de Adriana: ”Nu este relevant în ce relație am rămas cu fosta soție”

“Am trecut printr-o despărțire, dar sunt bine. Nu este relevant în ce relație am rămas cu fosta soție. Copiii sunt importanți. Ei își văd de viața lor, eu de a mea, a spus Adrian Titieni potrivit click.ro. Îndrăgitul actor din serialul “Vlad” a dezvăluit și ce își dorește pentru acest an.Sănătate, e un bun comun, dar până la urmă îmi doresc foarte tare să îi responsabilizez pe propriii mei copii să înţeleagă că au o viaţă înainte şi că realmente responsabilitatea face parte, într-un fel sau altul, din instrumentele necesare cu care păşeşti în viaţă. Să-şi câştige puţină autonomie, de asemenea, capacitatea de a înţelege lumea în care trăiesc pentru că asta îi ajută să fie eficienţi şi împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea. Îmi doresc pace interioară”, a mai spus Adrian Titieni.

Potrivit mărturisirilor făcute de câțiva dintre apropiații cuplului, Adriana a divorțat de marele actor Adrian Titieni în urmă cu an şi jumătate. Ei au doi copii majori: Adriana Titieni este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, iar Marc Titieni este student la Teatru. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ NU-ȘI MAI REVINE DUPĂ DIVORȚUL DE PAPADOPOL! IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Adriana Titieni, înainte de divorț: ”Suntem făcuți să fim împreună…”

În cadrul unui interviu mai vechi, Adriana Titieni a făcut mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste care a legat-o de Adrian Titieni, tatăl copiilor ei. Însă, într-un final, mariajul s-a destrămat, chiar dacă Adriana spunea că ea și partenerul de viață sunt făcuți unul pentru celălalt.

“Chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșească doar odată cu dispariția mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (…). Nu cred că se erodează (n.red. – dragostea). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, declara Adriana Irimescu cu câțiva ani în urmă pentru jurnaliștii de la Revista Tango.

Sunt foarte multe coincidențe în ceea ce ne privește: Adrian e născut pe 6 iunie, eu sunt născută pe 9 iunie, el se numește Adrian, eu Adriana, numele nostru de fetiță preferat era Ariadna, fiecare dintre noi și-a dorit foarte mult copii, semănăm mult unul cu celălalt, avem foarte multe lucruri în comun și am avut senzația asta că suntem făcuți să fim împreună… (…)  Și de atunci încoace, mereu, starea de bine și de confort pe care o am atunci când sunt lângă el mă face să simt, să cred și să nu uit că e omul făcut pentru mine”, mai spunea Adriana Titieni înainte ca drumurile celor doi să se despartă. (NU RATA: EX-IUBITUL ”REGINEI INSTAGRAMULUI” S-A CUPLAT CU O MULATRĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)
Citește și...