Piți Jr. a “evadat” la un chef calificat cu manele și… Avem imaginile unice cu finalul “electrizant”

Publicat: 28/05/2020 | 23:59

Măsura luată de autorități cu privire la închiderea barurilor și cluburilor se pare că l-a afectat și pe fiul cel mare al cunoscutului tehnician Victor Pițurcă. Renumit ca un consumator avizat de party-uri, Alex Pițurcă a fost nevoit să apeleze la un ”artificiu”, pentru a petrece ca-n vremurile bune, imediat ce s-a drumul la „relaxare”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini spumoase legate de ultima ”ieșire” a lui Piți Jr.

Majoritatea amatorilor de petreceri au cam suferit în ultimele luni din cauza măsurilor impuse de autorități cu privire la închiderea restaurantelor și cluburilor. Din câte se pare, fiul titratului antrenor s-a săturat, la rândul său, să stea în casă și, weekendul trecut, a apelat la o ”variantă ajutătoare” – „sună un prieten”, pentru a petrece ca-n vremurile bune. (CITEȘTE ȘI: ”REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA SE VINDECĂ DE DEPRESIE ÎN NUBA! SĂRUT CU PIȚI JR. + MIȘCĂRI PERVERSE)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Piți Jr. l-ar fi rugat pe un amic care urma să participe la o petrecere aniversară să-l ia cu el.  Zis și făcut! Cum prietenul la nevoie se cunoaște, în doar câteva ore, Alex Pițurcă a aterizat la un mega-chef cu lăutari și manele. Fiul fostului antrenor al naționalei a lăsat-o pe ”Prințesa Instagramului” acasă și a petrecut pe cinste.

Cheful a fost stropit numai cu băuturi fine, iar atmosfera a fost întreținută de lăutari. Exact pe placul lui Piți Jr. Cum toate ”elementele” s-au îmbinat perfect, muzică de calitate, spriț corespunzător, Alex Pițurcă chiar s-ar fi ”electrocutat” un pic la finalul chefului, dată fiind lipsa antrenamentului din ultima perioadă, după cum susțin sursele noastre. (NU RATA: ”REGINA INSTAGRAMULUI” & FIUL LUI PIȚURCĂ ÎȘI CREȘTINEAZĂ FIUL LA CASTEL! AVEM DECLARAȚII EXCLUSIVE DESPRE BOTEZUL DE 5* DIN FRANȚA)

În lipsă de alte party-uri, Alex Pițurcă s-a distrat la un chef aniversar

Cristina ICH, despre reacția „genială” a lui Pițurcă Jr.

Cristina ICH dezvăluia cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i s-a dat vestea cea mare, că este însărcinată„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe Whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, spunea atunci Cristina ICH, pentru o publicație din România.

Piți Jr. a “evadat” la un chef calificat cu manele

Cine este Cristina ICH

Christina ICH s-a făcut remarcată după ce a apărut în filmulețe comice ca parteneră a lui Matei de la BRomânia. Christina Micu locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca seamănă izbitor cu Angelina Jolie, motiv pentru care ea mai e cunoscută şi sub numele de “Angelina de România”. Deși pare că ar avea operații estetice, vedeta se jură că este sută la sută naturală. (VEZI ȘI: FIUL LUI VICTOR PIȚURCĂ ȘI CRISTINA ICH SE DISTREAZĂ DE MINUNE ÎN VINEREA MARE! ÎN CE IPOSTAZĂ ȘI-A FILMAT ALEX IUBITA ÎN CASĂ)

Christina ICH are un succes uriaș în mediul online, cu peste 720.000 de followeri pe Instagram și fotografii care depășesc adesea zeci de mii de like-uri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...