Polițiștii l-au „vânat”, “Domnul Rimă” i-a distrat

Publicat: 04/05/2020 | 23:28

Pentru Flick, viața merge înainte, nimic nu-l poate doborî. Arătat cu degetul pentru că s-ar fi implicat într-o campanie umanitară de dragul banilor, “Domnul Rimă” își vede mai departe de treabă. Mai nou, în timpul liber, distrează polițiștii cu rimele lui, la spălătoria auto. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Flick, pe numele său real Filcea Sebastian Andrei, pare să fi trecut peste scandalul în care a fost implicat în urmă cu aproximativ o lună, când, alături de alți influenceri, a fost acuzat că s-ar fi implicat în campania de strângere de fonduri pentru Institutul Cantacuzino doar pentru a-și rotunji veniturile. La momentul respectiv, tuturor li s-a imputat, în mediul online, că ar fi fost plătiți chiar din banii donați de populație, în contextul crizei COVID-19.

(VEZI AICI: „PRINȚESA INSTAGRAMULUI” REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ IA BANI DIN DONAȚII)

Îmbrăcat casual, mai tot timpul cu zâmbetul pe buze

Deși s-a ales cu imaginea șifonată în urma controversei, DJ-ul Radio Zu merge mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Flick în zona Băneasa din Capitală, în timp ce așteapta să intre cu mașina într-o spălătorie auto. Îmbrăcat casual, cel supranumit și ”Domnul Rimă” a fost în formă maximă și, mai tot timpul, cu zâmbetul pe buze, semn că ce s-a întâmplat în aprilie a rămas definitiv în urmă.

A distrat la spălătorie doi polițiști

La un moment dat, Flick s-a întâlnit cu doi agenți de poliție pe care, clar, îi cunoștea. Între părți a început rapid o discuție. La un moment dat, oamenii legii au început să râdă, semn că DJ-ul Radio Zu i-a distrat cu rimele lui, chiar la spălătorie. După câteva minute, agentul i-a strâns mâna, probabil mulțumit de “spectacol”, celui cunoscut drept ”Domnul Rimă” și, împreună cu partenera lui, s-a îndepărtat de vedetă.

(CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS BOȘII DIN ANTENĂ AU CONCEDIAT ”LA PACHET” DOI DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI PREZENTATORI!)

Pe măsură ce înaintau, cei doi polițiști erau super-zâmbitori, ceea ce denotă că Flick are în continuare fani, în ciuda faptului că numele lui a fost implicat într-un scandal de zile mari.

Cu rimele lui, Flick a distrat la spălătorie doi polițiști

Cum s-a apărat Flick

În aprilie, campania de strângere de fonduri pentru Institutul Cantacuzino, mediatizată pe rețelele de socializare, a provocat o dispută de zile mari în mediul online. Mai mulți influenceri, printre care se numără Cristina ICH, Răzvan Popescu și Flick, au fost acuzați că s-au implicat în cauza umanitară pentru bani.

Acum vreo două luni am fost contactați de platforma respectivă și ne-a fost prezentată o idee nouă, care are mare succes afară, de a convinge oamenii să doneze, inspirată de platforma www.omaze.com. Am decis să mă implic în promovare acestei platforme. Ulterior, a apărut nebunia COVID-19 și oamenii au zis că vor să pună umărul să ajute în lupta cu virusul.

(NU RATA: ”FATA DE LA METEO” L-A SCOS LA UN TURCESC INTIM PE ”DOMNUL RIMĂ”)

Am fost de acord și am decis să ajutăm și eu cu Popescu la strângerea de fonduri. Dintr-o eroare de comunicare înțeleg că s-a presupus că banii din această strângere de fonduri se împart în diferite procente între cauză, premiu, influenceri. Am spus asta și pe canalele mele: am făcut asta pro bono. Nu am încasat și nu voi încasa absolut nimic din donațiile acestei campanii.

Am vrut doar să fac o (altă) faptă bună în lupta cu acest virus. Din păcate, demersul nostru a fost interpretat greșit. Înțeleg că platforma va face toate demersurile pentru transparență și remedierea acestei situații, ca să își ducă cu bine la capăt cauza”, a mărturisit Flick, în urmă cu aproximativ o lună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...