Prezentatorul Kanal D, călărit în club de o puștoaică S-au sărutat pasional și…

Publicat: 24/07/2020 | 23:36

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Simpaticul prezentator de la Kanal D, Cătălin Cazacu, a fost ”călărit”, în club, de o fană înfocată.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase în prim planul cărora se află simpaticul prezentator de la Kanal D, Cătălin Cazacu.(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL CU CLINICA VEDETELOR. “NIMĂNUI NU ÎI ESTE PERMIS SĂ…”)

Conform informațiilor ce au însoțit video-ul, wekeendul trecut, vedeta Kanal D a petrecut într-un renumit club de pe malul lacului Herăstrău, Kayo, acolo unde se pare că a făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos.

Momente tandre cu sexy puștoaica!

La un moment dat, o tânără petrecăreață, ce pare să fie extrem de îndrăzneață a lansat un ”atac” nimicitor asupra simpaticului prezentator. După ce a tatonat puțin ”terenul” și a văzut că e loc de mai mult, sexoasa n-a ezitat și, pur și simplu, s-a avântat asupra vedetei de la Kanal D. Dacă la început a părut suprins, Cazacu a intrat rapid ”în joc” și fără să stea pe gânduri a ”recompensat-o” pe tânără cu un sărut tandru. Fără să țină cont de cei din jur, preț de câteva clipe, Cazacu a ținut-o în brațe pe tânăra îndrăzneață și au oferit un adevărat regal de romantism.(NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU, PICNIC DE UNUL SINGUR, LA PORTBAGAJUL „BROSCUȚEI”)

Prezentatorul Kanal D, călărit în club de o puștoaică

După acest episod din Kayo, cu siguranță Cătălin Cazacu e nominalizat  la titlul de cel mai râvnit burlac din showbiz. Ce-i drept, după cum și-a croit reputația de mare ”devorator” de frumos, prea curând nu o să-l vedem pe acesta așezat la casa lui sau implicat într-o relație serioasă.(VEZI ȘI: A IEȘIT DIN IZOLARE ȘI S-A URCAT PE MOTOCICLETĂ! GIANI KIRIȚĂ, LECȚII DE MOTOCICLISM DE LA CĂTĂLIN CAZACU)

Prezentatorul Kanal D, Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o puștoacă, în club

Partidă în trei, pe plajă!

Recent, vedeta Kanal D a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită. După ce s-a tolănit o zi întreagă pe șezlong, pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, Crema Beach, prezentatorul TV s-a lansat într-o partidă de table… în trei.

Alături de două reprezentante ale sexului frumos, Cătălin Cazacu s-a distrat pe cinste. Din câte se pare, Cazacu nu prea a avut noroc la zaruri și, pentru că ar fi pierdut, a fost nevoit să le cinstească pe cele două fete cu câte un pahar de Martini Fiero, una dintre cele apreciate băuturi de pe litoral în această vară.

Prezentatorul Kanal D, călărit în club de o puștoaică

În război cu clinica vedetelor

În urmă cu ceva timp, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, informații uluitoare legate de o inedită dispută din showbizÎn urmă cu mai bine de un an, imaginea lui Cătălin Cazacu ar fi fost folosită, fără acordul lui, într-o campanie de promovare a unor proceduri medicale de mărire a penisului, inițiată de o renumită clinică din București, care pare să fie condusă de Valentin Burada, afaceristul din Buzău cunoscut drept ”doctorașul” Biancăi Drăgușanu.

La scurt timp după ce a descoperit acest lucru, vedeta Kanal D a demarat o acțiune în instanță. Obiectul procesului: drept de autor și drepturi conexe pretenții. Timp de aproximativ un an, Cătălin Cazacu și-a căutat dreptatea în fața magistraților.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, judecătorii au decis în favoarea prezentatorului de la Kanal D. Conform deciziei instanței, Cătălin Cazacu trebuie să fie despăgubit de clinica din București, frecventată de vedete, care s-ar fi folosit de imaginea lui.

”Admite în parte acțiunea împotriva SC XXXXX. Obligă la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul material şi moral decurgând din încălcarea dreptului prevăzut de art 88 din Legea nr. 8/1996 şi la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul moral rezultând din încălcarea dreptului la imagine +  200 de lei cheltuieli de judecată”se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.