Acasă » Exclusiv » Primele condamnări la închisoare cu executare în dosarul „Droguri pentru vedete”

Primele condamnări la închisoare cu executare în dosarul „Droguri pentru vedete”

De: Beatrice Dumitru 22/12/2020 | 23:50

Mega-dosarul ”Droguri pentru vedete” se îndreaptă spre final. Dealerii care aveau printre clienți nume grele din showbiz s-au ales cu ani grei de pușcărie, în primă instanță. Magistrații au dat sentința în cazul traficanților care i-au vândut droguri de 60.000 de euro fiului lui Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare, de ultimă oră, legate de mega-dosarul traficanților de droguri care „alimentau” nume grele din showbiz.

În 2018, un mega-scandal cu droguri de mare risc a cutremurat lumea mondenă. Mai multe vedete autohtone au fost audiate de procurorii DIICOT. Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat explicații în dosar s-au numărat regretatul designer Răzvan Ciobanu, liderul trupei ”Direcției 5”, Marian Ionescu, dar și fiul acestuia, Carmin.

Ani grei de închisoare pentru traficanți

După aproximativ doi ani de la acțiunile de amploare ale procurorilor de la ”Crimă Organizată”, dosarul drogurilor din showbiz se îndreaptă către final. Cei trei dealeri care alimentau vedetele cu droguri și-au aflat pedepsele. (CITEȘTE ȘI: DEALERII CARE ALIMENTAU VIP-URILE CU DROGURI AU FOST LĂSAȚI LIBERI!)

Dealerii care alimentau VIP-urile cu droguri ași-au aflat pedepsele: câte trei ani și opt luni de închisoare cu executare

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat în cazul celor trei inculpați din mega-dosarul „Droguri pentru vedete”.

Adrian Cărbunescu, Andrei Vinicius Damian și George Gheorghiu s-au ales fiecare cu o pedeapsă de trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Judecătorii au decis distrugerea substanțelor stupefiante pe care autoritățile le-au descoperit în ampla acțiune din urmă cu doi ani, dar și confiscarea unor sume importante de bani pe care traficanții le-ar fi dobândit din vânzarea drogurilor. (NU RATA: SCANDALUL DROGURILOR L-A RĂVĂȘIT PE CARMIN IONESCU! FILMĂRI STUPEFIANTE CU FIUL LIDERULUI DE LA DIRECȚIA V)

Carmin Ionescu a cumpărat droguri de 60.000 de euro

După cum reiese din decizia judecătorilor de la Tribunalul București, anchetatorii au stabilit faptul că fiul lui Marian Ionescu, Carmin, a cumpărat droguri în valoare de 60.000 de euro – sumă medie calculată la o cantitate de 600 grame de cocaină. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI PLĂTEAU VEDETELE PENTRU COCAINĂ ȘI CANNABIS)

Decizia magistraților

”În baza art. 2 alin. 1 ?i 2 din Legea nr.143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.p.p si art. 35 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul CĂRBUNESCU ADRIAN la o pedeapsă de 3 (trei) ani si 6 (sase) luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc și de mare risc în formă continuată.

În baza art. 38 alin. 1 C.p. rap. la art.39 alin. 1 lit. b) C.p. şi art.45 alin. 1 C.p. contopeşte pedepsele aplicate inculpatului CĂRBUNESCU ADRIAN prin prezenta, urmând ca aceasta să execute pedeapsa principală cea mai grea de 3 ani si 6 luni închisoare sporită cu 2 luni închisoare (1/3 din cealaltă pedeapsă de 6 luni închisoare), în final pedeapsa principală de 3 (trei) ani si 8 (opt) luni închisoare în regim de detentie.(…)

În baza art. 2 alin. 1 si 2 din Legea nr.143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.p.p si art. 35 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul DAMIAN ANDREI VINICIUS la o pedeapsă de 3 (trei) ani si 6 (sase) luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc si de mare risc în formă continuată.

În baza art. 38 alin. 1 C.p. rap. la art.39 alin. 1 lit. b) C.p. şi art.45 alin. 1 C.p. contopeşte pedepsele aplicate inculpatului DAMIAN ANDREI VINICIUS prin prezenta, urmând ca aceasta să execute pedeapsa principală cea mai grea de 3 ani si 6 luni închisoare sporită cu 2 luni închisoare (1/3 din cealaltă pedeapsă de 6 luni închisoare), în final pedeapsa principală de 3 (trei) ani si 8 (opt) luni închisoare în regim de detenție.(…)

În baza art. 2 alin. 1 si 2 din Legea nr.143/2000 cu aplic. art. 396 alin. 10 C.p.p si art. 35 alin. 1 C.p. condamnă pe inculpatul GHEORGHIU GEORGE la o pedeapsă de 3 (trei) ani și 6 (sase) luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc si de mare risc în formă continuată.

În baza art. 38 alin. 1 C.p. rap. la art.39 alin. 1 lit. b) C.p. şi art.45 alin. 1 C.p. contopeşte pedepsele aplicate inculpatului GHEORGHIU GEORGE prin prezenta, urmând ca aceasta să execute pedeapsa principală cea mai grea de 3 ani si 6 luni închisoare sporită cu 2 luni închisoare (1/3 din cealaltă pedeapsă de 6 luni închisoare), în final pedeapsa principală de 3 (trei) ani si 8 (opt) luni închisoare în regim de detenție. În baza art. 112 alin. 1 lit. e C.p. raportat la art. 16 alin. 2 din Legea nr. 143/2000 dispune confiscarea specială a sumelor de: 131.400 lei de la inculpatul CĂRBUNESCU ADRIAN; 60.000 euro (sumă medie calculată la o cantitate de 600 grame de cocaină comercializată de inculpat suspectului IONESCU CARMIN MIHAI)”, se arată în decizia magistraților.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000 de euro
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000...
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești nativi vor fi apărați de Divinitate
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de la Kanal D a explicat totul pe rețelele sociale
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Descoperirea secolului! Breaking news!
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie.
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie. "În mână, fără...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a...
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea: „E sfârşit de epocă. (...) După ce se termină alegerile şi se reface structura, osatura statului, trebuie să o luăm fix de la zero
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al...
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești, de fapt
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești,...
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea salariu
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții până să i-l ofere
Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. Artistul a trecut prin periții...
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe de București
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe...
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru
Țara din Europa a cărei suprafață crește de la an la an. Motivul pentru care...
×