Scandalul drogurilor l-a răvășit pe Carmin Ionescu! Filmări stupefiante cu fiul liderului de la Direcția V

Publicat: 14/09/2018 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, primele imagini cu fiul lui Marian Ionescu, liderul formației ”Direcția 5”, după ce a fost audiat de procurorii DIICOT în răsunătorul dosar ”Droguri pentru VIP-uri”, în care au fost implicate mai multe nume sonore din showbiz-ul autohton. (Super oferta de angajare) Cu toate că traversează o perioadă mai puțin fastă, Carmin Ionescu pare că își vede liniștit de problemele de zi cu zi. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI REALIZATE ÎN ROMÂNIA CU SOLISTUL CARLA’S DREAMS FĂRĂ MASCĂ + NOUA IUBITĂ!)

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, în zona de nord a Capitalei, pe Carmin Ionescu, fiul celebrului artist Marian Ionescu.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Îmbrăcat lejer și purtând o șapcă cu sigla Metrorex, fiul liderului trupei “Direcția 5” a făcut un adevărat tur de forță pe la mai multe sucursale ale unei renumite bănci de la noi din țară. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Inițial a încercat să-și rezolve probleme la sediul situat pe Calea Dorobanți. Fără succes, așa că tânărul s-a îndreptat spre o unitate situată pe Bulevardul Ștefan Cel Mare.

După ce a parcat ”regulamentar”, pe prima bandă a bulevardului, Carmin Ionescu a intrat în respectivul sediu, unde a așteptat liniștit la coadă, pentru a discuta cu unul dintre angajați. Pesemne că nici aici nu a găsit rezolvarea mult așteptată… Așa că băiatul lui Marian Ionescu a decis să se îndrepte spre sucursala băncii situată pe Strada Iancu de Hunedoara. (CITEȘTE ȘI: I-AU ȘTERS LUI GIGI BECALI O DATORIE DE 1,2 MILIOANE € LA ANAF!)

Carmin Ionescu, tur de forță pe la mai multe bănci

De data aceasta, tânărul a avut mai mult noroc și a găsit ușor un loc de parcare.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) După ce și-a lăsat mașina, s-a îndreptat spre bancă. A părut însă că atrage atenția trecătorilor, prin felul dezinvolt în care se deplasa și prin expresia lejer preocupată pe care o afișa. (NU RATA, AICI: CELEBRUL RAOUL, CONDAMNAT LA 1 AN ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE PLUS…)

Carmin Ionescu poartă șapcă cu Metrorex

Celebrități într-un dosar de la DIICOT

În urmă cu aproximativ două luni, o veste a căzut ca un trăsnet pestre showbiz-ul românesc. Mai multe vedete importante au fost audiate de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic și consum de droguri de mare risc. Printre cei care au stat față în față cu oamenii legii și au dat declarații se numără Răzvan Ciobanu, Carmin Ionescu, Elis Armeanca, dar și prezentatorul Oreste Teodorescu. (NU RATA, AICI: AM FILMAT-O PE SABRINA FABIAN, BARBIE DE ROMÂNIA, ÎN MIEZ DE NOAPTE ÎN TIMP CE…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...