Primele imagini cu (ex-)milionarul Mădălinei Ghenea după ce CANCAN.RO a anunțat despărțirea!

Autor: I.D.
Publicat: 16/06/2019 | 22:42

Ceea ce dădea impresia că ar evolua într-o relație foarte serioasă pare că s-a dus pe apa Sâmbetei! Toate ”semnele” dau ca sigură despărțirea superbei Mădălina Ghenea de dealerul de artă Vito Schnabel. (Cel mai bine platit job din București) Milionarul pare că a trecut ușor peste acest moment, iar cel care l-a ajutat a fost chiar un prieten foarte bun… Atât de bun încât a stat lipit de el o seară întreagă, în timpul unei petreceri. Sunt primele imagini cu „ex-ul” milionar al Mădălinei Ghenea după ce CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a anunțat separarea!

La începutul lunii aprilie, Mădălina Ghenea a fost fotografiată de paparazzi străini în timp ce se săruta cu dealerul de artă Vito Schnabel, pe o plajă din St. Barts, în Marea Caraibelor. Acela a fost începutul unei frumoase povești de dragoste care avea toate premisele să evolueze în ceva foarte serios. Mai ales că apropiații celor doi erau convinși că Vito o va cere de soție pe superba noastră româncă.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Atât de îndrăgostit a fost Vito Schnabel de Mădălina Ghenea, încât a ținut morțiș ca mama lui s-o cunoască. Așa că a dus-o peste Ocean, în America, acolo unde locuiește familia lui.

Un sărut ca între prieteni buni

Toată lumea s-ar fi simțit bine la această întâlnire, având chiar activități comune, care i-au distrat. Mădălina și Vito au făcut și turul unei mlaștini celebre din Louisiana, actrița filmându-se în timp ce se juca cu un șarpe, scene postate pe Instagram. (DETALII AICI)

La rândul lui, Vito Schnabel s-a filmat, în același loc, în timp ce încerca să pună mâna pe un crocodil. Imaginile au ajuns pe contul lui de socializare. La momentul respectiv, relația lor părea să fie una cât se poate de serioasă. Lucrurile par, totuși, să se fi complicat în ultima lună. Pentru că ambii au urcat în mediul online doar fotografii care nu îi leagă absolut deloc unul de celălalt. Lucru destul de surprinzător. Ceea ce lasă de înțeles că s-a rupt lanțul de iubire între ei. (VEZI POVESTEA PE LARG AICI)

O dovadă în plus este și cea mai recentă apariție a lui Vito Schnabel, care a lăsat totul în urmă și a petrecut alături de un prieten bun, celebrul designer american Zac Posen, până dimineață! Îmbrăcați elegant, la patru ace, cei doi ”și-au pornit motoarele”. Mai întâi cu băutură fină, iar când au prins mai mult curaj au început să danseze ca și cum nu ar mai fi fost nimeni în local, doar ei doi.

Ori băutura, ori bucuria revederii, cert este este că ceva i-a făcut să fie foarte apropiați. Și chiar să se sărute pe obraz, în timpul dansului. Vito a fost cel care i-a pus o mare ”ștampilă” pe față lui Zac Posen, iar acesta nu s-a ferit deloc, ba chiar a zâmbit fericit.

Vito Schnabel și celebrul designer american Zac Posen
Vito Schnabel și celebrul designer american Zac Posen

Logodită cu ultimii parteneri

Mădălina Ghenea s-a logodit cu ultimii trei parteneri, încă de pe la începutul relațiilor. Cu Gerard Butler s-a iubit aproximativ doi ani, apoi și-a declarat și chiar tatuat iubirea pentru Philipp Plein, relație care a durat doar câteva luni. Iar cu tatăl fetiței sale, Matei Stratan, a lăsat să se înțeleagă, în mai multe rânduri, că s-ar fi căsătorit. Ceea ce s-a dovedit mai târziu că a fost doar un zvon, declarând chiar ea că nu a fost niciodată măritată.

(VEZI AICI: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

Un veritabil Casanova!

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, acesta a mai fost cuplat și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...