Primele imagini cu îndrăgostiții Inna și Deliric. S-au plimbat în ținute lejere, și-au zâmbit tot timpul și…

Publicat: 10/09/2020 | 18:44

Noul cuplu din showbizul românesc este format din Inna și Deliric. După mai multe speculații potrivit cărora cei doi ar fi împreună, într-un final, și-au asumat relația și nu se mai ascund de ochii curioșilor. Mai mult, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în cele mai frumoase ipostaze, în miezul zilei, pe străzile din Capitală.

Inna și Deliric sunt doi artiști extrem de iubiți și apreciați, dar foarte diferiți. Știm cu toții că extremele se atrag, dar, cu toate acestea, a fost un mare „boom” pentru toată lumea să vadă că cei doi formează un cuplu și nici nu se mai ascund de ochii curioșilor.

Inna și Deliric formează un cuplu și nu se mai ascund

După îndelungi speculații că ar forma un cuplu, Inna a făcut primul pas în social media, de a confirma relația cu Deliric. Artista a postat o fotografie super-sexy cu ea, pe plajă și l-a etichetat pe rapper direct pe… posteriorul său. Acum, CANCAN.RO vă prezintă primele imagini cu cei doi artiști, în calitate de cuplu.

(NU RATA:  INNA, FOTOGRAFIATĂ ÎN LENJERIE INTIMĂ ÎN MIJLOCUL STRĂZII)

Inna și Deliric au cutreierat străzile din Capitală, îmbrăcați lejer

Zilele trecute, fotoreporterii CANCAN.RO i-au întâlnit pe Inna și Deliric pe străzile din Capitală. Deși suntem în luna septembrie, canicula pare să nu ne părăsească prea curând. Cei doi artiști nu au făcut mofturi însă și nici nu s-au plimbat cu mașina, beneficiind de aer condiționat, ci s-au bucurat de o plimbare relaxantă pe jos.

Primele imagini cu noul cuplu

Îmbrăcați în haine extrem de lejere, cu zâmbetul pe buze și vizibil îndrăgostiți unul de altul, Inna și Deliric nu s-au mai ferit deloc și și-au arătat iubirea în public, prin numeroase gesturi tandre. Artista a ieșit la plimbare purtând o rochiță de vară, lungă și albă, vaporoasă și perfectă pentru canicula de afară, la care a asortat o pereche de ochelari de soare cu ramă albă. Machiajul a lipsit, iar părul a fost prins lejer, într-un coc. În picioare, Inna a preferat să poarte o pereche de pantofi sport, pentru a completa ținuta.

(VEZI ȘI: ACUM S-A AFLAT! CE MESERIE A AVUT INNA, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ. NU A ȘTIUT NIMENI CUM ȘI-A CÂȘTIGAT PRIMII BANI)

Rapperul Deliric a fost și el în ton cu iubita lui și a purtat o ținută sport, formată dintr-un tricou și pantaloni scurți, la care a asortat o șapcă drept accesoriu. Dacă unele vedete preferă să fie extrem de discrete și să ia masa la restaurante de fițe, Deliric nu a avut nicio problemă să mănânce pe stradă și să se bucure de compania iubitei sale.

Cum și-au asumat cei doi relația și de cât timp sunt, de fapt, împreună

În jurul relației celor doi s-au învârtit numeroase speculații, în ultima perioadă. Cu toate acestea, de ziua de naștere a lui Deliric, Inna a făcut un gest în social media prin intermediul căruia a confirmat relația cu rapperul. Artista a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram, alături de un mesaj emoționant și plin de iubire.

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris Inna, în dreptul imaginii care a adunat peste 15.000 de like-uri.

Pe lângă gesturile pe care le-a făcut pe rețelele de socializare, Inna a vorbit pentru prima dată despre relația cu Deliric și a recunoscut faptul că formează un cuplu. Mai mult, cei doi ar fi împreună de câteva luni, potrivit informațiilor din presă, oferite de apropiații lor.

Inna, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat Inna, pentru Elle.ro

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.