Primele imagini cu Renata & noul iubit interlop

Publicat: 19/03/2019 | 23:37

Posesoarea unui fizic răvășitor, Renata Gheorghe nu duce lipsă de admiratori. Fosta asistentă TV este însă foarte discretă când vine vorba de viața sentimentală și nu și-a asumat, în ultima vreme, nicio relație. Totuși, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că ex-logodnica lui Leo de la Strehaia s-a combinat cu un ”băiat rău” din Pitești. Avem, în exclusivitate, imagini și detalii. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Potrivit unor surse D.A.S, de aproximativ o lună, fosta iubită a lui Leo de Strehaia s-a apropiat foarte mult de un ”băiat rău” din Pitești, alături de care trăiește o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme. De când ar fi simțit fluturi în stomac, sexoasa brunetă ar fi început să bată drumul, destul de des, spre orașul ei natal. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST A DIVORȚAT ÎN SECRET + A CÂȘTIGAT ”CUSTODIA” MOPS-ULUI)

Cea mai recentă deplasare pe care bruneta a făcut-o la Pitești s-ar fi petrecut în urmă cu doar câteva zile. Atunci, Renata și noul ei iubit au descins într-un renumit club din localitate, unde au petrecut împreună cu mai mulți prieteni până-n zorii zilei.

Potrivit surselor noastre, noul bărbat din viața brunetei este un cunoscut interlop din Pitești. Acesta și-ar fi câștigat renumele de ”băiat rău” după ce ar fi fost protagonistul mai multor evenimete controversate. (NU RATA, AICI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Fosta asistentă TV s-a combinat cu un ”băiat rău” din Pitești

Își dorește un copil

„Odată cu înaintarea în vârstă mă gândesc din ce în ce mai des la o familie. Îmi doresc acest lucru, dar până acum nu am întâlnit bărbatul potrivit. Da, vreau copii. Mi-aș dori să fie fetiță. Este dorința mea cea mare. Dacă e să rămân însărcinată nu contează ce o să fie, important este să fie sănătos. Sper ca, într-o bună zi, să apară bărbatul potrivit și să îmi îndeplinesc această dorință”, a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Renata, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA.

Renata, decizie… dureroasă

Cu mai multă vreme în urmă, fosta asistentă TV a călcat pragul unui salon de tatuaje, pentru că i s-a pus ”pata” pe Medusa, un personaj mitologic pe care l-a vrut neapărat ”imprimat” pe trupul ei. Nu i-a fost deloc ușor, dar a îndurat, cu stoicism, chinurile. Nu mai puțin de șase ore a durat intervenția, timp în care Renata nu s-a mișcat de pe masa de ”operație”. (NU RATA, AICI: SEXY-FINUȚA LUI GIGI BECALI, APARIȚIE MULATĂ ÎN ”BEVERLY HILLS-UL” ROMÂNIEI)

”Tatuajul este cu Medusa, o zeiță care împietrea orice bărbat care o privea în ochi! Totul a durat șase ore, este făcut alb-negru. A fost foarte dureros, dar am rezistat”, a dezvăluit Renata.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)