Primele rezultate de la IML. Ce i-au găsit lui Mario Iorgulescu în sânge, pe lângă alcool

Publicat: 12/09/2019 | 11:31
Primele rezultate de la IML. Ce i-au găsit lui Mario Iorgulescu în sânge, pe lângă alcool

Au devenit publice primele rezultate de la IML în cazul tragediei provocată de Mario Iorgulescu. În urma analizelor amănunțite făcute la sângele recoltat de la fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), medicii i-au mai găsit și altceva, pe lângă alcool. Astăzi, Dany Vicol va fi condus pe ultimul drum de rude și apropiați. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite LIVE înmormântarea tânărului de 24 de ani, care devenise tătic pentru prima dată de curând.

Citește și: Starea lui Mario Iorgulescu, mai gravă decât au anunțat doctorii! NU e deloc bine

Primele rezultate de la IML. Ce i-au găsit lui Mario Iorgulescu în sânge, pe lângă alcool

Potrivit noilor date din anchetă, Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Medicii legiştii au determinat că tânărul avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, relatează Antena 3. Conform celor două probe recoltate după accidentul mortal, acesta avea peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Un lucru este clar însă: când va fi audiat, fiul lui Gino Iorgulescu nu va fi acuzat doar de omor din culpă, ci și de conducere sub influența substanțelor interzise și a băuturilor alcoolice. Cea din urmă faptă constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală. Băiatul președintelui LPF are deja deschis pe numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă. În prezent, el se află la Spitalul Elias, la Terapie Intensivă, în stare de inconștiență, este intubat și ventilat mecanic.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Citește și...