”Prințișorii” milionarului sinucigaș au tăbărât pe un șofer în ”cartierul bogătașilor”!

Publicat: 23/01/2019 | 23:19

Scene incredibile s-au petrecut, recent, în ”cartierul bogătașilor”. Fiii milionarului Vasile Turcu, cel care și-a pus capăt zilelor în urmă cu aproape doi ani, au tăbărât pe un șofer care a avut proasta inspirație să parcheze în apropierea vilei lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Culmea este că, în același loc, a avut loc un incident asemănător, în urmă cu patru ani. Protagonist a fost, la vremea respectivă, însuși Vasile Turcu. Atunci, milionarul a rupt ștergătoarele mașinii unei femei pentru că a parcat lângă casa lui. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL SUPERBINGO” A SPART 10.000 € PE ȘAMPANII ÎNTR-UN CLUB EXCLUSIVIST DIN LONDRA!)

Prin intermediul vestitei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini uluitoare, care au fost surprinse în zona de nord a Capitalei, în apropierea vilei familiei Turcu. (NU RATA, AICI: HANNELORE DE LA ”INSULA IUBIRII” A RECUNOSCUT CĂ A ”COMIS-O” CU ISPITA ANDI)

L-au luat la țintă pe șoferul „indisciplinat”

În prim-plan sunt cei doi băieți ai fostului acționar de la Dinamo. Adrian și Marius au luat foc în momentul în care au observat că, în fața casei lor, un șofer a îndrăznit să-și parcheze mașina. Imediat ce bărbatul care a făcut ”aroganța” de a-și lăsa autoturismul în proximitatea „Palatului Turcu” a ajuns lângă mașină, băieții fostului acționar de la Dinamo au tăbărât pe el cu o ploaie de vorbe „de duh”, însoțită de gesturi sugestive.  (NU RATA, AICI: EX-UL BIANCĂI DRĂGUȘANU A AJUNS DE NERECUNOSCUT!)

Fiii lui Vasile Turcu l-au apostrofat serios pe bărbatul care a parcat în apropierea casei lor

Vasile Turcu a rupt ștergătoarele unei mașini parcate în fața casei lui

În urmă cu câțiva ani, Vasile Turcu, fost acționar al echipei Dinamo, a vandalizat mașina unei femei care parcase în fața casei sale. Enervat că aceasta i-a blocat ieșirea, afaceristul a facut o criză de nervi în fața mai multor persoane.

Vasile Turcu a înjurat ca la ușa cortului, după care mi-a vandalizat mașina. Mi-a rupt ștergătoarele, a dat cu piciorul în ea. Pentru că am numere de Bacău, m-a făcut moldoveancă împuțită. Cred că era băut”, a declarat femeia pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, imediat după incident. (DETALII AICI)

Mașina căreia Vasile Turcu i-a rupt ștergătoarele în 2015

S-a sinucis în locuința lui

Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns, pe 1 martie 2017, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare gravă, după o tentativă de sinucidere care a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti. În urma tentativei de suicid a fost deschis un dosar la Parchetul Capitalei, fiind audiate mai multe persoane apropiate omului de afaceri. Milionarul s-a stins din viață câteva zile mai târziu, pe 9 martie.

Vasile Turcu deţinea grupul de firme Romconstruct, iar în 2013, conform Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro. În 2001, Vasile Turcu s-a implicat ca finanţator la Dinamo, mai întâi la secţia de handbal a clubului, iar din 2004 a devenit acţionar la echipa de fotbal, retrăgându-se în 2011.(CITEȘTE ȘI: VĂDUVA I-A ÎMPODOBIT MORMÂNTUL MILIONARULUI VASILE TURCU ÎNAINTE DE CRĂCIUN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...