PRO TV vrea să “spargă” audiența cu un reality-show fenomen

Publicat: 06/08/2020 | 23:25
PRO TV vrea să “spargă” audiența cu un reality-show fenomen! Televiziunea din Pache Protopopescu pregătește o mega-producție în prim-planul căreia se vor afla Firicel din Las Fierbinți, dar și Alina Eremia, Nicole Cherry, Cristina Ciobănașu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii din culise. 
În secret, în plină pandemie, PRO TV pregătește un proiect-surpriză, care va reuni nume mari din showbiz, nu numai din „curtea” trustului, dar și de la ”vecini”. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL ANDREEI ESCA DUPĂ REVENIREA LA PRO TV + REACȚIA ULUITOARE A UNUI FAN: ”AVEȚI GRIJĂ SĂ…”)
Potrivit surselor noastre, în televiziunea din Pache Protopopescu  se lucrează intens la un reality-show numit ”100 de zile”, în care vor apărea Cuzin Toma, renumitul Firicel din serialul ”Las Fierbinți”, Alina Eremia, Nicole Cherry, dar și Cristina Ciobănașu, care a spus în ianuarie 2020 că ar fi renunțat la filmările pentru celebrul serial ”Sacrificiul” de la Antena 1. Tânăra actriță a explicat, la vremea respectivă, că vrea să își continue studiile, fiind atunci în plină sesiune la facultate.

A renunțat la ”Sacrificiul” pentru noul produs de la PRO TV?!

Iată ce scria „fata adoptivă a Ruxandrei Ion”, Cristina, pe Facebook: ”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu «dispariția» mea din sezonul doi (al serialului Sacrificiul n.r.). Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu . E super talentată, superfrumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpretează o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndrăgostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate!? Vlad rămâne lângă mine, iar Amza…?
Firicel din ”Las Fierbinți”, Alina Eremia și Nicole Cherry sunt vedetele noului produs media
Adevăratul motiv al „demisiei” ei pare să fie însă cu totul altul. Cristina Ciobănașu ar face parte, de fapt, din noul proiect ”100 de zile” de la Pro TV. Motivația plecării ei ar fi fost, spun sursele noastre, nu doar faptul că ea are un „rol” mai important în noua producție, dar și că salariul ei este cu mult mult mai mare la Pro TV, spre deosebire de cel pentru serialul ”Sacrificiul”, unde juca un personaj secundar. (NU RATA: SEXY-PREZENTATOAREA DE LA PRO TV A „ÎNCINS” ATMOSFERA PE LITORAL. S-A ÎNTINS PE NISIP ȘI…)

Dedesubturile noului proiect

Nicole Cherry ar fi fost de multă vreme „vânată” de postul din Pache Protopoescu pentru o colaborare de mai mare durată (date fiind și foarte desele apariții în emisiunile trustului, în ultima vreme – ”Vorbește lumea”, „La Măruță”) nu doar pentru calitățile ei actoricești, dar și pentru că tânăra este iubită de mulți adolescenți din România, iar astfel ar aduce, implicit, mult rating la postul PRO TV.
Nu în ultimul rând, aducerea în proiect a lui Cuzin Toma, renumitul Firicel din ”Las Fierbinți”, ar fi fost un pas de mult gândit de conducerea postului, dat fiind faptul că este unul dintre personajele-cheie din celebrul serial care face cel mai mare rating și este extrem de iubit de toți românii. (VEZI AICI: ȚEAPĂ, PRO TV NU ÎI VA DA TOȚI CEI 120.000 DE EURO! CÂȚI BANI ÎI VOR INTRA ÎN CONT LUI RADU PALANIȚĂ, MARELE CÂȘTIGĂTOR DE AZI-NOAPTE DE LA ROMÂNII AU TALENT)
Cu toate acestea, PRO TV ar fi așteptat, „strategic”, ca problemele personale din viața actorului să dispară, pentru ca imaginea postului să nu fie asociată cu ceva negativ. Astfel, abia după ce Cuzin Toma și-a lămurit problemele din dosarele sale ar fi fost „recompensat” de PRO TV cu un nou contract bănos în „100 de zile”.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.