Raluca Moianu, mărturisiri despre lupta crâncenă cu depresia după moartea soțului: “Atât de tare m-a încercat viaţa, că…”

Publicat: 13/06/2019 | 09:28

Raluca Moianu se numără printre vedetele de la noi care au picat în capcana depresiei… Lupta crâncenă cu această boală nu a doborât-o, ci a transformat-o într-o femeie și mai puternică. Moartea soțului, Marius Ancuța, a afectat-o enorm, mai ales că în ultimele luni de viață ale acestuia, vedeta s-a consumat enorm. Vă reamintim că fostul comentator EuroSport a pierdut lupta la viață în fața unei maladii necruțătoare pe 19 iulie 2018. 

Citește și: Fiica lui Marius Ancuţa, prima aniversare fără tatăl ei! Raluca Moianu, declarații triste despre ziua adolescentei

Raluca Moianu, mărturii despre lupta crâncenă cu depresia

Raluca Moianu a intrat în depresie la scurt timp după decesul soțului ei, care a fost răpus de cancer. Teribila boală i-a măcinat trupul, iar cei care l-au văzut în ultimele luni de viață au povestit că Marius Ancuța nu cântărea mai mult de 50 de kilograme. Văduvă și cu o fetiță de crescut singură, vedeta a cerut ajutorul unui psiholog ca să reușească să scape de depresie.

“Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”, a declarat fosta prezentatoare în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Raluca Moianu i-a dăruit regretatului comentator Marius Ancuţa o fetiță.

Citește și: Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi în timpul primei apariții la TV, după ce soțul ei a fost răpus de boală: “Mi-a spus înainte să moară că pleacă liniștit”

Fiica Ralucăi Moianu și a lui Marius Ancuța, carieră în lumea sportului

Mara Ilinca, fata celor doi foști soți, adoră să joace handbal și își dorește să aibă o carieră frumoasă în acest sport.“Atunci când îi spun că: «Ai grijă că mă enervezi oficial!», se opreşte. Noi suntem prietene, sigur că teoria e foarte uşoară. Adevărurile sunt întotdeauna la mijloc. Întotdeauna trebuie să ştii când are nevoie de părintele din tine şi când de prieten. Eu cred foarte tare că alergăm în fiecare zi să facem bani ca să le oferim lor. Uităm că nu petrecem timp cu ei”, a spus Raluca Moianu într-o emisiune TV la începutul acestui an.

Marius Ancuța și-a dorit enorm ca fiica lui să facă handbal.“Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal şi am zis să încerc”, a povestit fiica Ralucăi Moianu în cadrul aceleiași emisiuni.

“După ce mi-a luat primul premiu internaţional, după atâţia ani de balet, eram convinsă! «Ăsta e drumul», spuneam”, a povestit aceasta despre viitoarea carieră a fiicei sale.

Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au despărțit, dar s-au împăcat

Raluca Moianu şi Marius Ancuţa au divorţat în octombrie 2013, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au o fată, pe Mara Ilinca, care după divorț a rămas în grija fostei prezentatoare TV. Cei doi se împăcaseră în 2017.

Citește și...