”Regele” Florin Salam, fotografiat cu o puștoaică goală într-o cameră de hotel!

Publicat: 22/07/2018 | 22:29

Florin Salam avea motive să chefuiască, în urmă cu aproape două săptămâni, când iubita lui i-a dăruit un băiețel! (Promotiile zilei la monitoare)  Numai că manelistul ar fi făcut-o, din plin, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, și nu oricum, ci alături de o puștoaică goală, într-o cameră de hotel! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă detaliile poveștii, precum și imaginea care va zgudui showbiz-ul autohton.

Roxana Dobre, iubita celebrului manelist, aducea pe lume un băiețel, iar cântărețul era în culmea fericirii. Doar că tânăra habar nu ar fi avut în ce „piesă” jucase Florin Salam, cu doar o săptămână înainte de a deveni, din nou, tată.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, AMENINȚAT DE ROMI DUPĂ CE A INTERPRETAT MELODIA “SĂ DISPARĂ INDIENII, UNDE APAR CORDUNENII”)

Surse DAS (Departamentul Anchete Speciale al Cancan.ro) au dezvăluit că fabuloasele imagini sunt de la o petrecere de zile mari, pusă la cale de artist într-o cameră de hotel din zona Berceni. Mai mult, alături de Salam ar fi fost și trei prieteni și, după cum am spus, tinerica goală-pușcă din poză!

(VEZI AICI: UN TRANSSEXUAL CELEBRU RUPE TĂCEREA)

Party-ul incendiar ar fi avut loc după un spectacol susținut de manelist, iar fotografia cu pricina a fost făcută chiar de către unul dintre prietenii lui Salam. Fata este complet dezbrăcată, iar manelistul, lipit de ea, în chiloți și în tricou. În respectiva poză se poate observa și dezordinea din cameră: totul în jur arată ca după un adevărat dezmăț, ba chiar se vede și praful de pe masă. (Reduceri mari la jocuri PC)

Salam nu a ajuns la Starea Civilă să-și recunoască băiatul

Florin Salam nu a recunoscut băiatul pe care îl are cu Roxana Dobre. S-a întâmplat în ciuda faptului că, atât înainte de a veni pe lume Simon Ștefan, dar și după ce s-a născut, manelistul radia de fericire. Câțiva apropiați au dezvăluit motivul pentru care celebrul artist nu a ajuns din prima la Serviciul de Stare Civilă, astfel că micuțul poartă numele mamei deja. (DETALII AICI)

Roxana Dobre i-a dăruit duminică, 8 iulie, al treilea copil lui Florin Salam. Micuțul a fost trecut în acte pe numele brunetei, pentru că Florin Salam nu a reușit să ajungă la Serviciul de Stare Civilă, ca să îl recunoască și să îl treacă pe numele lui, au mărturisit câțiva apropiați ai cuplului.

(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN VIȘĂNESCU A DEZVĂLUIT ADEVĂRATELE MOTIVE PENTRU CARE A AMÂNAT NUNTA CU FIICA LUI FLORIN SALAM: “S-AU STRÂNS PREA MULTE CHELTUIELI ȘI STRES”)

Deși a preferat să amâne momentul, Florin Salam are tot timpul din lume ca să face acest lucru. În cazul în care tatăl este reținut cu alte treburi și alege să-și recunoască băiatul prin înscrisul făcut în fața notarului, o copie a acestui act va trebui depusă, ulterior, la Serviciul de Stare Civilă. Totodată, trebuie menționat faptul că recunoașterea prin testament este irevocabilă!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...