”Regele manelelor”, îngropat în bani la un chef al clanurilor!

Publicat: 27/11/2018 | 23:26

Florin Salam a revenit în forță, la un eveniment de marcă din lumea interlopă! Claudia ”Brazilianca”, soția temutului  Nuțu Cămătaru, a devenit părinte spiritual pentru băiețelul unei familii din clanul Mogoș. (Cum câștigi bani rapid) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la petrecerea de cinci stele, unde “Regele Manelelor” a fost îngropat în bani. (CITEȘTE ȘI: DONJUANUL DE LA EXATLON, ÎMBRĂȚIȘĂRI LA 6 DIMINEAȚA CU FOSTA SOȚIE A UNUI MILIONAR CELEBRU!)

Weekendul trecut a fost mega-sărbătoare în lumea interlopă de la noi din țară.  ”Brazilianca” lui Nuțu a devenit nașa băiețelului unor prieteni apropiați, care fac parte din vestitul clan Mogoș. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Dedicație, în lipsă, pentru Nuțu Cămătaru

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de colecție de la petrecerea de cinci stele dată în cinstea micuțului pe care l-a creștinat ”Brazilianca” împreună cu celebrul Mohamed Zorkot, patronul de la Delta Force Security, și soția acestuia.  Așa cum era de așteptat, de la un asemenea eveniment de marcă nu avea cum să lipsească Florin Salam. Care, la un moment dat, în timpul show-ului pe care l-a susținut, a fost îngropat în bani de petrecăreți. (NU RATA, AICI: PIȚI JR. S-A ÎMPĂCAT DIN NOU CU FOSTA PREZENTATOARE TV!)

”Pentru această petrecere frumoasă și pentru nași, inclusiv pentru Nuțu”, au fost cuvintele manelistului.

”Regele manelelor”, îngropat în bani

A trecut peste bătaia de la Milano

Se pare că cel supranumit ”Regele manelelor” a trecut peste evenimentul violent de care a avut parte în urmă cu ceva timp, în Italia, când a și anunțat, de altfel, că se va lăsa de cântat (DETALII AICI)(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Artistul a etalat o formă de zile mari și a oferit un spectacol de-a dreptul grandios pentru care a fost răsplătit pe măsură. Banii pentru dedicații au curs în valuri. (NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PĂRĂSIT-O DEFINITIV PE SILVIA (”BRAVO, AI STIL!”) ȘI S-A CUPLAT CU…)

Brazilianca lui Nuțu a devenit părinte spiritual pentru micuțul unor prieteni

În luna septembrie a lui 2017, Nuțu Cămătaru împreună cu ”Brazilianca”, alături de Mohamed Zorkot și soția acestuia, i-au cununat pe fericiții părinți ai micuțului pentru care, weekendul trecut, s-a organizat un botez grandios, într-un restaurant de lux din București, de unde nu au lipsit cele mai alese preparate culinare, cele mai rafinate băuturi, dar și cei mai în vogă cântăreți de manele. (CITEȘTE ȘI: CAZ DE TARGĂ LA LOFT. A SCOS-O PE BRAȚE DUPĂ CE A ”COMIS-O” CA ENGLEZOAICELE!)

În 2017, Nuțu și Brazilianca i-au cununat pe părinții micuțului pentru care s-a organizat un botez de cinci stele

Lovitura cruntă primită de Nuțu Cămătaru

Magistrații Tribunalului Prahova au decis ca Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, închis în Penitenciarul Ploiești – în luna octombrie, pentru o perioadă de cinci ani și 11 luni – să rămână în închisoare.

”Instanța a admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești împotriva sentinței penale nr 2330/26.10.2018 pronunțată de Judecătoria Ploiești pe care o desființează. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Respinge ca nefondată propunerea Comisiei de Liberări Condiționate din cadrul Penitenciarului Ploiești”, se arată în soluția dată.

Reprezentanții Penitenciarului Ploiești, locul unde este încarcerat Nuțu Cămătaru, au declarat că acesta a întrunit condițiile eliberării condiționate, participând la activități cultural-educative. Totodată, a muncit în interesul închisorii și beneficiază, din cauza supraaglomerării, de legea recursului compensatoriu.

Nuțu Cămătaru a fost încarcerat pe 16 octombrie 2018, primind o pedeapsă de cinci ani și 11 luni, și a avut patru amânări la cererea de eliberare condiționată pe care a formulat-o. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII AU ÎMPĂRȚIT AVEREA ILENEI CIUCULETE) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...