Romanița Iovan a descoperit ”elixirul tinereții”… La 54 de ani, arată demențial!

Publicat: 05/01/2019 | 22:17

La 54 de ani, Romanița Iovan arată de-a dreptul demențial. Celebra creatoare de modă este cunoscută ca o femeie mereu cu zâmbetul pe buze, iar secretul ei ar fi că traversează poate cea mai bună perioadă a vieţii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini exclusive cu vedeta care pare că a descoperit ”elixirul tinereții”. (CITEȘTE ȘI: EX-GINERELE LUI BĂSESCU, IMPREVIZIBILUL SYDA, A SĂRIT SĂ-L CAFTEASCĂ PE GIGI BECALI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN POIANĂ!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe renumita creatoare de modă Romanița Iovan, în apropierea locuinței sale. Îmbrăcată lejer, dar în ton cu vremea capricioasă de afară, Romanița părea preocupată de unele decorațiuni de sezon. Asta dacă ţinem cont că avea în mâini două figurine cu care intenționa, probabil, să-și decoreze locuința în această perioadă. (NU RATA, AICI: ”PRINȚESA OCHELARILOR” A RĂVĂȘIT BUCUREȘTII CU UN BENTLEY DE UN SFERT DE MILION €!)

Cu toate că a trecut de prima tinerețe, Romanița Iovan se mândrește cu un fizic de invidiat. La cei 54 de ani, creatoarea de modă arată de-a dreptul demențial, iar formele sale sunt, cu siguranță, invidiate de multe dintre reprezentantele sexului frumos. Am putea spune, fără menajamente, că a descoperit ”elixirul tinereții”. (NU RATA, AICI: SYDA CONFIRMĂ ALTERCAȚIA: „AM PLECAT ACOMPANIAT DE URLETELE LUI GIGI BECALI”)

La 54 de ani, Romanița Iovan arată demențial

A fost căsătorită cu Adrian Iovan

Romanița Iovan a fost căsătorită cu Adrian Iovan, însă relația lor – chiar dacă părea perfectă – a intrat într-un impas. În 2008 s-au despărțit. Pilotul Adrian Iovan a murit, șase ani mai târziu, atunci când s-a prăbușit cu avionul în Munții Apuseni.

„Când am divorţat de Adrian, lucrurile n-au fost atât de dure cât s-a văzut în media. În sensul că doi oameni nu se despart pentru că se urăsc. Doi oameni se despart pentru că nu mai pot convieţui împreună. Dar prietenia noastră a fost în continuare o punte de legătură foarte importantă pentru creşterea lui Albert. Eu întotdeauna am zis că Adrian va fi alături de mine şi de Albert, chiar dacă locuia la altă adresă. Adrian îl lua pe Albert de câte ori Albert dorea să stea cu el şi îl aducea de câte ori Albert dorea să fie înapoi acasă la mine. Practic, l-am înconjurat pe Albert cu iubirea celor doi părinţi fără să simtă că are doi părinţi despărţiţi. Ei erau despărţiţi doar de adresă. M-am simţit, într-adevăr, foarte responsabilă şi foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârşit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. Şi pentru fiul meu la fel. Dar ce nu te doboară, te face mai puternic“, spunea, anul trecut, Romaniţa Iovan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...