S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește în toată lumea cu ajutorul banilor obținuți din videochat

Publicat: 02/07/2020 | 08:55

Andra Măruță și Fabio Niță au împărtășit fiorii primei iubirii la vârsta adolescenței. Cei doi s-au cunoscut când artista s-a mutat la București și, deși a fost o iubire de copii, ei au rămas în relații bune și în prezent.

Andra Măruță l-a cunoscut pe fermecătorul Fabio Niță la vârsta de 17 ani, pe când artista începuse să se axeze pe carieră, mutându-se în București.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian a Rusiei, declarații acide despre celebra vedetă americană! Anastasiya Kvitko a dezvăluit secretul siluetei sale

În căutare de noi amici, cântăreața l-a cunoscut pe șarmantul brunet cu ochi albaștri care i-a furat rapid inima. Ei au avut o iubire plină de apeluri telefonice și mesaje, fiind, totuși, sub supravegherea atentă a tatălui ei, implicit manager, Mihai Alexandru.

Anii au trecut, iar cei doi au mers pe drumuri total separate. Andra și-a concretizat o carieră de succes și o familie desăvârșită, în timp ce Fabio, genul nonconformist, s-a aventurat în înconjurul lumii, călătorind regulat cu banii pe care îi face de mulți ani cu ajutorul videochatului.

Cei doi au rămas totuși în relații bune, Fabio exprimându-și și acum complimentele și admirația totală la adresa cântăreței: „Cind esti langa ea iti rade si sufletul!”, a scris Fabio la una dintre multele fotografii postate pe contul personal de socializare cu artista.

CITEȘTE ȘI: Cosmina Adam este noua asistentă de la Acces Direct! Cu ce s-a ocupat înainte să o înlocuiască pe Emily Burghelea care și-a dat demisia la TV

În vârstă de 33 de ani, Fabio, care s-a lansat în 2009, într-o emisiune moderată de Mihaela Rădulescu cu o melodie scrisă de Mihai Budeanu (3 Sud Est), nu a ascuns faptul că a vizitat cele mai frumoase repere turistice de pe mapamond (Miami, Aruba, Key West-Florida, Bahamas, Jamaica, Republica Dominicană, Singapore, cu bani câștigați făcând …videochat.

Ultima veste despre viața sa amoroasă a fost legată de o presupusă relație cu Larisa Drăgulescu, finalizată printr-o colaborare muzicală –videoclipul melodiei ”Fără dragostea ta”-, în care Fabio apare în ipostaze sexoase cu fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

CITEȘTE ȘI: Vulpița l-a înșelat pe Viorel Stegaru! Dezvăluirile despre amant le-a făcut în direct, la emisiunea prezentată de Mirela Vaida