S-a aflat în sfârșit cine a provocat ”fratricidul” din clanul Cordunenilor! Are legătură cu ”Diamantul roz” și familia celebrului Sheriff…

Autor: I.D.
Publicat: 17/11/2019 | 01:16

Mega-exclusivitate marca D.A.S! În urmă cu aproximativ un an, un super-scandal a izbucnit în interiorul celui mai temut clan din Moldova, după ce Ramona, supranumită ”Diamantul roz” l-ar fi tradus pe celebrul interlop Adrian Corduneanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informația momentului ce cu siguranță o să zguduie întreaga lume interlopă din România. S-a aflat în sfârșit cine a provocat ”fratricidul”din clanul Cordunenilor!(CITEȘTE ȘI: APARIȚIE NEAȘTEPTATĂ A FOSTULUI PREMIER! VIORICA DĂNCILĂ, FOTOGRAFIATĂ LA COADĂ LA STARBUCKS)

În urmă cu ceva timp, Ramona, soția lui Adrian Corduneanu, a reușit să stârnească un adevărat război în interiorul celui mai temut clan din România, atunci când a plecat de acasă mai multe zile. Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, care la acel moment se afla în închisoare, a înnebunit de gelozie după ce a aflat că ”Diamantul roz” ar avea un iubit. La vremea respectivă, interlopul era furios, inclusiv pe fratele său, pe care îl acuza că i-a „corupt” soţia și a jurat răzbunare. Mă eliberez şi vă împuşc pe capete!”, ar fi ameninţat, extrem de nervos, Adrian Corduneanu, din închisoare.(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ÎȘI ”REVENDICĂ” FIICA & FIUL LA JUDECĂTORIE)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de mega-scandalul care a cutremurat cel mai temut clan interlop din România.

Potrivit unor surse apropiate clanului Corduneanu, după aproximativ un an de la mega-disputa dintre Adrian și Costel Corduneanu a ieșit la iveală adevăratul motiv al ”războiului”. Conform unor surse D.A.S, cel care a provocat ”fratricidul”din clanul Cordunenilor este  un cunoscut membru al grupării „Giulesti”, specializată în furturi de bancomate și spargeri de societăți comerciale.(NU RATA: ”STAU CU O BERE ÎN MÂNĂ ȘI PRIVESC LA VIITOR”. CUM A FOST SURPRINS ȘEFUL CLANULUI CORDUNEANU ALĂTURI DE UN MARE OFIȚER DIN POLIȚIA ROMÂNĂ)

”Diamantul roz” a părăsit căminul conjugal pentru un interlop din gruparea ”Giulești”

Soția lui Adrian Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi. Din câte se pare,  celebrul Sheriff” ar fi intervenit în dispută și a ”sfătuit-o” pe Ramona să se întoarcă acasa. Și asta pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.(NU RATA: ADRIAN CORDUNEANU ȘI ”DIAMANTUL ROZ” S-AU ZBENGUIT ÎN JACUZZI. CE I-A FĂCUT ”BELEAUA” PARTENEREI SALE)

El ar fi provocat ”fratricidul”din clanul Cordunenilor!

Ramona, declarații despre mega-disputa din familie!

”Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu. Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, a declarat Ramona Corduneanu, soția temutului bărbat, în urmă cu ceva timp.

Adrian Corduneanu, condamnat pentru șantaj

Adrian Corduneanu a aflat, în toamna lui 2017, pedeapsa finală pe care va trebui să o execute în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care se va scădea perioada de peste un an petrecută deja în arest preventiv. După ce va ieşi din închisoare, Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa sau cu rudele acesteia timp de cinci ani. (CITEȘTE ȘI: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”! ALINA A MAI ”BIFAT” O APARIȚIE PUBLICĂ SCLIPITOARE)

Cinci ani nu va avea voie „Beleaua” să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare, cu aproape un an mai mult decât stabilise prima instanţă.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici, un apropiat al lui Corduneanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...